Agritechnican antia

26.04.2018

Saksan Hannoverissa marraskuussa järjestetyillä Agritechnica-messuilla Massey Fergusonin osastolla riitti menoa: messuosastolla esiteltiin muun muassa kolme uutta nelisylinteristä 5600-sarjan traktoria sekä uusi MF8700-sarjan suurtraktori.

Ensiesittelyssä oli myös helppokäyttöinen ja edeltäjäänsä pienempikokoinen MF Auto-Guide 3000 TopDock -automaattiohjausjärjestelmän vastaanotin. Se toimii sekä GPS:llä että Galileo- ja Glonass-systeemeillä, ja siinä on neljä valinnaista ohjauspolkua. TopDock-vastaanotin on vakiona uusissa MF 8700 Exclusive -malleissa ja se on saatavana lisävarusteena joihinkin 6600-, 7600- ja 8700-sarjan traktoreihin.

Massey Ferguson allekirjoitti Agritechnicassa yhteistyösopimuksen CEJAn eli Euroopan nuorten viljelijöiden neuvoston kanssa. Massikan brändikehitysjohtaja Campbell Scott kertoo syyksi, että sekä CEJAn että Massey Fergusonin tavoite on olla nuorten viljelijöiden äänenkantaja: Uuden sukupolven viljelijät muuttavat maailmaa, ja siihen tarvitaan sopivia työvälineitä. Tässä Massey Ferguson aikoo olla keskeisenä toimijana.
 

Luetuimmat jyväset

Lisää luetuimpia artikkeleita