Konekeskolla uudet tilat Jyväskylässä

26.04.2018

Konekesko Oy on keskittänyt kone­myynnin, varaosamyynnin sekä huolto­toiminnot Jyväskylässä yhteen toimipisteeseen. Uudet toimitilat sijaitsevat Seppälänkankaan kaupungin­osassa, osoitteessa Laukaantie 24.

Konekesko juhli uusien toimi­tilojensa avajaisia Jyväskylässä 31. tammikuuta liki sadan kutsuvieraan kanssa. Uudet tilat ovat pinta-alaltaan noin 700 neliömetriä, joka on kokonaisuudessaan lämmintä tilaa. Käyttöön tilat ovat tulleet jo joulukuussa.

– Haluamme tällä toimenpiteellä parantaa entisestään asiakaspalvelua Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella, sanoi Konekeskon myyntipäällikkö Arto Hukka avajaisissa.

Tiloissa toimivat traktori- ja puimuri­myynti, maanrakennuskonemyynti, sekä näiden koneiden varaosamyynti ja huoltotoiminnot. Uutena toimintona Jyväskylässä Laukaantiellä tulee olemaan myös Still-trukkien huolto.

– Tulemme panostamaan entistä enemmän myös traktorien sekä ­leikkuupuimurien että maataloustyökonevaraosien ja edustamiemme maansiirto-, ympäristö-, ja kiinteistö­koneiden varaosapalveluun, kertoi Hukka.

Merkkivaraosien lisäksi uusissa -toimitiloissa panostetaan eri koneiden lisävarusteisiin sekä konetarvikkeisiin. Myös voiteluainekauppa on yksi painopistealue. Lisäksi palveluja tarjotaan alueen sopimushuoltajille, joista kaikki jatkavat Konekeskon sopimushuoltajina myös muutoksen jälkeen.

Nyt asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa palvelut keskitetysti samasta paikasta, oli kyseessä sitten koneen osto, varaosien hankinta tai koneen huoltoon liittyvä asia. Uusissa tiloissa myös osa esittelykoneista on sisätiloissa.

Uutuutena avajaisissa oli esillä Weidemann-pienpyöräkuormaajat ja -kurottajat sekä maatalouskäyttöön että kiinteistöhuoltoon.


 

Uusin lehti

Lue verkkolehti

Luetuimmat jyväset

Lisää luetuimpia artikkeleita