Kiuruveden avajaisia vietettiin kolme päivää

26.04.2018

Kiuruvedellä uuden Rautia K-maatalouden avajaisia viettiin kolmena päivänä 22.–24. marraskuuta.

Veljekset Heiskanen Oy rakennutti nykyaikaiset rauta- ja maatalouskaupan tilat Kiuruveden Topintielle. K-kauppiaina toimivat veljekset Arto ja Harri Heiskanen.

Uudessa Rautia K-maataloudessa myymälä on nykyaikainen, ja pinta-alaa on varastoineen 3 600 neliötä. Leveät käytävät ja selkeä esillepano nopeuttavat ja parantavat asiakaspalvelua. Opasteet ja infotaulut helpottavat tuotteiden löytymistä. Tilat valmistuivat ennätysajassa.

– Olemme hyvin tyytyväisiä uuteen kauppaamme. Saimme nykyaikaiset ja avarat tilat sekä myymälään että noutopihalle, myhäilivät Arto ja Harri Heiskanen.

Avajaistilaisuudessa leikattiin ketju avauksen merkiksi. Myös kaupnginjohtaja Erkki Strömmer oli paikalla. Kiuru­vedellä vieraili runsaat 2 000 kävijää avajais­päivinä.

Henkilökuntaa Kiuruveden kaupassa on 14 rauta- ja maatalouskaupan ammattilaista. Rautia K-maatalous Kiuruvesi on K-ympäristökauppa. Veljekset Heiskanen Oy toimii Kiuruveden lisäksi Vieremällä, Suonenjoelle, Iisalmessa ja Toivalassa Siilinjärvellä. Työntekijöitä yrityksessä on kaikkiaan 45 ja kesäaikaan noin 60 henkilöä.
 

Uusin lehti

Lue verkkolehti

Luetuimmat jyväset

Lisää luetuimpia artikkeleita