Kiteen avajaisissa vilkasta

26.04.2018

Kiteen Rautia K-maataloudessa juhlittiin avajaisia perjantaina 23.11. Vierailijoita saapui yli 900.

K-kauppiassisarukset Minna Hurri-Hyvärinen ja Sanna Hurri henkilökuntineen suoriutuivat syksyn aikana melkoisesta urakasta. Normaalin kaupankäynnin lomassa tehtiin kaupan täydellinen uudistus.

Muutos- ja uudistustyöt tapahtuivat entisten seinien sisällä. Maataloudella on oma erikoisosastonsa. Tuotevalikoima on kasvanut, ja kaupan etuosassa on tilaa sesonkituotteille. Kaupan keskelle tehtiin leveä keskikäytävä, jonka päässä on rautakaupan palvelupiste. Käytävältä uudet opasteet ja infotaulut neuvovat asiakasta.

Kiteen kaupunginjohtaja Kirsi Hämäläinen leikkasi ketjun uudistuneen kaupan kunniaksi. Mukana olivat Rautia-ketjun johtaja Jarmo Turunen ja K-maatalous-ketjun johtaja Antti Meriläinen. Ketjun leikkauksen ­juontajana ja virallisena valvojana toimi Waikko Joe.

Yritys täytti tänä syksynä 35 vuotta. Pentti ja Leena Hurri aloittivat 2.9.1977 rauta- ja maatalouskaupan Kiteen keskustassa. Tyttäret Minna ja Sanna jatkavat samalla tiellä, ja he toimivat K-kauppiasyrittäjinä Rautia K-maatalous Hurrissa.

Luetuimmat jyväset

Lisää luetuimpia artikkeleita