Viljelijätukien hakuopas ja täyttöohjeet 2012 verkossa

26.04.2018

Viljelijätukihaun hakuopas ja täyttöohjeet on julkaistu Maaseutuviraston verkkosivustolla. Vuoden 2012 hakuopas on osoitteessa www.mavi.fi/hakuopas ja täyttöohjeet osoitteessa www.mavi.fi/tayttoohjeet. Tukihakemuksen voi tehdä verkossa osoitteessa https://vipu.mavi.fi 27.3. klo 8 alkaen.

Tukihakulomakkeet saa sähköisenä osoitteesta www.suomi.fi/lomakkeet. Esitäytetyt lomakkeet löytyvät Vipu-palvelusta ja ne myös postitetaan tiloille. Lomakkeet ja muut aineistot postitetaan useassa erässä siten, että ne ovat perillä maaliskuun loppuun mennessä.

Tukihakemukset on palautettava sähköisesti Vipu-palvelussa tai paperilla maatilan sijaintikunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle viimeistään maanantaina 30.4.2012. Vipu-palvelussa hakemuksen voi täyttää silloin, kun se parhaiten sopii ja hakemusta voi muuttaa viimeiseen hakupäivään asti. Myös neuvojan voi valtuuttaa täyttämään sähköisen hakemuksen puolestaan.

Vipu-palvelun tunnukset haetaan lomakkeella 405 kunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselta. Kunnan maaseutuelinkeinoviranomainen neuvoo tukien hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Uusin lehti

Lue verkkolehti

Luetuimmat jyväset

Lisää luetuimpia artikkeleita