MF CARE -huoltosopimukset helpottavat traktorinomistajan arkea

26.04.2018

Massey Ferguson -traktorin omistajalla on nyt tarjolla entistä vaivattomampi tapa huolehtia vastahankitusta traktoristaan.

Huoltosopimuksella varmistat, että traktorin huollot suoritetaan säännöllisesti ja asianmukaisesti kiinteään kuukausihintaan, joten kulujen seuranta helpottuu. Huolloissa käytetään vain laadukkaita alkuperäisiä MF-varaosia ja valmistajan hyväksymiä voiteluaineita, mikä varmistaa traktorin moitteettoman toiminnan ja paremman vaihtoarvon.

Huoltosopimus on aina kolmivuotinen ja kiinteä ­kuukausiveloitus lasketaan asiakkaan valitsemalle käyttötuntitasolle. Valittavana on neljä käyttötuntivaihtoehtoa: 800, 1600, 2800 tai 3600 tuntia oman tarpeesi mukaan. Sopimus voidaan päivittää seuraavalle käyttötuntitasolle, mikäli ensin valittu tuntimäärä ylittyy kesken sopimuskauden. Huoltosopimus voidaan myös laajentaa kattamaan mahdolliset korjaukset.

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa:
MF CARE tai MF CARE+

MF CARE

  • Huoltosopimus kattaa traktorin määräaikaishuollot ja tarkastukset niihin kuuluvine varaosineen ja nes­teineen.

MF CARE+

  • Laajennetun käyttöturvan MF CARE+ huoltosopimus kattaa määräaikaishuoltojen lisäksi traktorissa ilmenevien vikojen korjaamisen tarvittavine varaosineen ja nesteineen. Korjauskohtainen omavastuu on 400 euroa (arvonlisävero 0%).
  • Tarkemmat tiedot sopimuksista ja mallikohtaisesta hinnoittelusta alueellisilta Massey Ferguson -myyjiltä. Huolto ja korjaustöissä palvelevat valtuutetut Massey Ferguson -huoltoammattilaiset ympäri Suomen.

www.konekesko.fi/mfsopimukset

Uusin lehti

Lue verkkolehti

Luetuimmat jyväset

Lisää luetuimpia artikkeleita