Konekesko Eesti toiminnassa 15 vuotta

26.04.2018

Konekesko Eestin 15-vuotisjuhlaa vietettiin Tartossa 18.10. Paikalle oli saapunut yli 400 juhlijaa nauttimaan illasta ja muistelemaan 15-vuotista taivalta. Mukana oli Konekeskon henkilöstön lisäksi asiakkaita, päämiehiä ja muita pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

– Nykypäivänä asiat ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Näin myös teknologisen kehityksen ja innovaatioiden tulee pysyä mukana nopeassa muutosvauhdissa, sanoi Konekesko Eestin toimitusjohtaja Ela Lillemaa.

– Kyky luoda ydinarvoista johdettua synergiaa teknologian ja ihmisten välille on suuri haaste toiminnallemme. Konekesko Eestillä on ollut mahdollisuus käydä tätä vuoropuhelua yhdessä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa jo 15 vuoden ajan.

Konekeskon toimitusjohtaja Aatos Kivelä kertoi, että 15 vuoden rajapyykki on mahtava saavutus.

– Viimeisten 15 vuoden aikana liiketoiminta ja liiketoimintakulttuuri Virossa on kehittynyt huomattavasti. Viro oli ensimmäinen Baltian maista, johon Konekesko (silloinen Kesko Agro) lähti vuonna 1997. Itse asiassa se oli alku koko Konekeskon kansainväliselle liiketoiminnalle.

Illan aikana palkittiin yksi Konekesko Eestin pitkäaikaisimmista asiakkaista ”Best of the Best”-kunniamaininnalla. Palkinnon luovutti Konekesko Eestin maatalouskoneyksikön johtaja Tiit Kihulane Hans Kruusamägille Simuna Ivax-yrityksestä.

Konekeskon pitkäaikainen päämies Massey Ferguson halusi myös onnitella 15-vuotiasta Konekesko Eestin toimistoa. Campell Scott, MF Brand Development Manager sekä Svante Floden, MF Regional Sales Manager Nordic, kiittivät Konekeskoa menestyksekkäästä yhteistyöstä ja luovuttivat tämän merkiksi kiitoslautasen Tiit Kihulanelle sekä Konekeskon maatalouskoneiden linjajohtajalle Jukka Keltolle.

Luetuimmat jyväset

Lisää luetuimpia artikkeleita