OFA-ketjut ovat luotettu valinta

24.01.2018 // Timo Oksanen, OFA

1/2018

OFA-liukuesteketjut valmistetaan Nordic Traction Oy:n tehtaalla Loimaalla. Samalla paikalla on valmistettu ammattikäyttöön tarkoitettuja liukuesteketjuja jo vuodesta 1903 lähtien.

Teollisen osaamisen juuret juontavat tätäkin kauemmas, sillä naulatehdas Loimijoki Spikfabrik aloitti toimintansa jo vuonna 1886 samalla paikalla.

Ketjut valmistetaan korkealaatuisesta erikoisbooriteräksestä. Ennen maalausta ja pakkausta liukuesteketjujen pintakovuus nostetaan jopa 850 Vickersiin asti hiiletyskarkaisumenetelmällä. Tällä erikoismenetelmällä saadaan ketjulle hyvä kulutuskestävyys korkealla pintakovuudella sekä erinomainen väsymislujuus sitkeällä sisuksella.

Kattava ketjuvalikoima eri tarpeisiin 

OFA:n ketjut tunnetaan hyvästä pidostaan ja kestävyydestään. Ketjuja löytyy lumenauraukseen, maatalouskäyttöön, metsäkäyttöön ja myös kevyempiä malleja nopeampaan tieajoon. Maatalouskoneisiin on saatavana sekä pystynastallisia liukuesteketjuja että nastattomia lumiketjuja.

EasyOn on kevytketju traktoreihin ja työkoneisiin ja sopii erityisesti lumenauraukseen. Se antaa hyvän pidon ja sivuttaisvakauden. Ketjut ovat kevyet ja helpot asentaa, sekä tarvittaessa nopeat poistaa siirtymäajon ajaksi.

Tapio on Suomen yleisin ja arvostetuin ketjumalli traktoreihin ja työkoneisiin. Se on saatavilla nastallisena tai nastattomana. Ketju pureutuu erinomaisesti lumeen ja jäähän ja sopii nastattomana myös esimerkiksi siirto- ja kuljetusajoon, kiinteistön huoltoajoon ja varastoalueille.

Twist 11 on erinomainen ketju metsätraktoreihin, kun vaaditaan pitkää käyttöikää, hyvää pitoa ja renkaansuojaa.

OFA-ketjut löydät Lantmännen Agro -myymälöistä.


 

Tapio on Suomen yleisin ja arvostetuin ketju­malli traktoreihin ja työ­koneisiin. Se on saatavilla nastallisena tai nastattomana.


 

EasyOn on kevytketju traktoreihin ja työkoneisiin ja sopii erityisesti lumenauraukseen.


 

Twist 11 on erinomainen ketju metsätraktoreihin, kun vaaditaan pitkää käyttöikää, hyvää pitoa ja renkaansuojaa.

1/2018

Luetuimmat artikkelit

Lisää luetuimpia artikkeleita