Cello-keittiö on järkivalinta

05.04.2017 // Tuomas Lehtonen

Keskon uusi keittiöbrändi valloittaa markkinoita hyvällä hinta–laatu-suhteellaan ja tyylikkäällä mallistollaan. Kaikki keittiöremonteissa tarvittavat materiaalit ovat saatavissa saman katon alta valituista K-Rauta- ja Rautia-myymälöistä, jatkossa yhä useammasta.

Keskon tuotepäällikkö Mika Kurikka on tyytyväinen mies. Huolella kehitetty Cello-keittiökonsepti on saatu rakennettua valmiiksi. Mikä parasta, Cello-keittiölle on saatu luotua myyntivaltteja, jotka erottavat merkin kilpailijoista.

– Monet kilpailijoistamme tarjoavat keittiötä kokonaispakettina ja antavat yhden hinnan, jolloin pakettiin kuuluvien yksittäisten tuotteiden hintoja on vaikea verrata. Mekin tarjoamme asiakkaille toimivia kokonaisuuksia, mutta kerromme avoimesti ja selkeästi, miten ja mistä tuotteiden hinta muodostuu. Asiakas voi tilata meiltä yhtä helposti yhden tuotteen kuin koko keittiön asennuspalvelua myöten, Kurikka kertoo.

Pienet asiat ratkaisevat. Huolella suunnitellut lokerikot pitävät ruokailuvälineet järjestyksessä.

Säästöä itse tehden

Cello-keittiön toimintamalli on mietitty niin, että keittiön hankkiminen on helppoa niin tee se itse -ihmisille kuin avaimet käteen -palvelua haluaville asiakkaille. Tuotteiden tilaaminen käy nopeasti ja kustannuksia syntyy aidosti sen mukaan, mitä tuotteita ja palveluja haluaa käyttää. Siksi hartiapankkilainen säästää varmuudella keittiöprojektissaan.

Cello-keittiöiden hinnat on hiottu mallistoa kasatessa niin, että ne kestävät tiukimmankin vertailun. Asiakas saa Cello-keittiöiden myyjältä suunnittelutapaamisen yhteydessä 3D-kuvan ja eritellyn tarjouksen, joka pitää eurolleen. Järkihinta ei kuitenkaan ole pois tuotteiden laadusta.

– Mallisto on koottu johtavien keittiömekanismitoimittajien valikoimista. Ovimallistossa löytyy vaihtoehtoja niin koti­maisilta valmistajilta kuin suurilta eurooppalaisilta valmistajilta. Laadusta emme siis tingi, Kurikka sanoo.

Cello-keittiöihin on saatavissa kaappitilan käyttöä tehostavia, oven mukana ulosliukuvia apteekkimekanismeja ja korimekanismeja. Kuvassa korimekanismi.

Koko keittiö samasta kaupasta

Kurikka nostaa yhdeksi Cello-keittiön eduksi sen, että kaikki mahdolliset keittiöremontissa tarvittavat materiaalit on saatavissa samasta kaupasta. Muistakin keittiöliikkeistä saa tarvittavat keittiökalusteet ja monista myös koneet, mutta K-Raudan tai Rautian hyllystä voi poimia myös maalit, tapetit, lattia­materiaalit ja remontointivälineet.

– Rautakaupassa osataan neuvoa keittiökalusteiden lisäksi vaikkapa lattialämmityskaapeleiden ja laatoituksen valinnassa. Myös keittiöasennuksen ja keittiöremontissa tarvittavat sähkö- sekä putkiasennuspalvelut saa meidän kauttamme. Asiakkaan halutessa toimitamme keittiökalusteet kotiin asti markkinoiden nopeimmalla toimitusajalla. Lupaamme, että kaikki mallistomme tuotteet saapuvat kolmen viikon kuluessa tilauksesta. Useimmat jo tätä nopeammin, Kurikka vakuuttaa.

Cello sopii vaativaankin makuun

Cello-keittiön valinta ei jää kiinni valikoiman näyttävyydestä ja laajuudesta. Mallisto on luotu vastaamaan suomalaisten toiveita ja valikoimista löytyy kattavasti vaihtoehtoja niin perinteisempään kuin modernimpaankin makuun. Tuotepäällikkö Mika Kurikka lupaakin, että mieleinen keittiö löytyy joka kotiin.

Kalusteiden materiaaleissa riittää niin ikään valinnanvaraa. Perinteisempien materiaalien kuten laminaatin ja puun ohella Cellon valikoimassa on myös uudempia vaihtoehtoja.

– Ovia ja työtasoja on saatavissa nanolaminaatilla pinnoitettuina. Nanolaminaatti on erittäin kestävä, antibakteerinen materiaali. Siihen tulleet pienet naarmut voidaan poistaa taikasienellä hankaamalla, Kurikka kertoo.

Cello-keittiön ostajalle on räätälöity oma Cello-oheistuotemallisto, joka sisältää keittiökoneita, altaita ja hanoja.

– Oheistuotemallisto on rakennettu asiakkaan valintaa helpottamaan. Siihen valitut tuotteet pystymme myös tarjoamaan erityisen edulliseen hintaan. Mallisto koostuu Electroluxin ja Rosenlewin kodinkoneista, Stalan altaista ja Grohen hanoista. Jos näistä ei löydy sopivaa, K-Raudan ja Rautian koko valikoima on toki asiakkaan käytettävissä.

Cello-keittiöiden kalusterungoista on saatavissa erilaisia kokovaihtoehtoja, joten sopivat kalusteet löytyvät taatusti hankalammankin malliseen tilaan.

– Tarjoamme todella laajan runkovalikoiman. Kaappirunkoja on saatavissa jopa viiden sentin välein ja laatikostoja 10 sentin välein. Seinäkaappeja on saatavissa kuudella eri korkeudella. Jokaiseen tilaan löytyy siis varmasti sopivat kalusteet, Kurikka sanoo.

Uusin lehti

Lue verkkolehti

Luetuimmat artikkelit

Lisää luetuimpia artikkeleita