Uusittuja rehuja

02.11.2016 // Tiina Sirkjärvi

Kotimainen Feedexin Mestarin-rehusarja on uusiutunut. Kokonaan uusi tuote on Mestarin Vasikka.

Mestarin ­Vasikka on ykkösrehu vasikoille heti ensimmäiseltä ikäviikolta puolen vuoden ikään saakka. ­Rehussa on monipuoliset vilja-raaka-aineet, ja se sisältää myös kypsää ohraa. Erittäin maittava rehu edesauttaa vasikan ­nopeaa kehittymistä märehtijäksi, ja val­kuaisraaka-ainepohja soveltuu pikku­vasikan ruuansulatukselle. Tuotetta myydään 30 kg säkeissä ja sitä on saatavissa myös suursäkkeinä ja irtorehuna.

Mestarin 17 on entistäkin talou­dellisempi vaihtoehto lypsy­lehmien tai lihanautojen loppu­kas­vatukseen. Edullinen perus­väkirehu, joka sopii monen­ ­tyyp­piseen ruokintaan: ei tuhlausta lypsylehmien matalassa tuotantovaiheessa, ja korkeatuottoisempien väkirehuannosta voidaan täydentää valkuaislisällä ja/tai energia­rehulla. Mestarin 20-täysrehu sisältää runsaasti energiaa ja imeytyvää valkuaista ja riittää normaalin säilörehun ohella käytettynä myös korkeatuottoisten lehmien väkirehuksi. Maittava glyseroli nostaa lehmän veren sokeripitoisuutta ja estää heruvan lehmän sairastumista ketoosiin.

Mestarin-rehusarjan täysrehu 20 ja puolitiivisteet sisältävät biotiinia, glyserolia, suojattua rasvaa ja runsaasti E-vitamiinia hyvän tuotannon ja hedelmällisyyden varmistamiseen.

Mestarin 23 on maittava, viljaa sisältävä, tehokas ja monipuolinen puolitiiviste. Siinä on kohtuullinen tärkkelyspitoisuus, joten se käy myös vehnän täydentämiseen. Mestarin 26 on monipuolinen, viljaton puolitiiviste runsaan viljan täydennykseksi. Siinä on matala tärkkelys, joten se sopii erityisen hyvin runsaasti tärkkelystä sisältävän viljan ohelle. Viljaton puolitiiviste Mestarin 29 sisältää runsaasti energiaa ja valkuaista.

Valkuaistäydennykseen sopivat Mestarin Rouhetiiviste ja Mestarin Rypsileikeseos. Tuotteet valmistaa Feedex.

Luetuimmat artikkelit

Lisää luetuimpia artikkeleita