Kubota – ketterät ja monikäyttöiset

30.03.2016

Kubota M7060 on Koneviestin (3/ 2016) testivoittaja. Kubota menestyi kolmen pientraktorin testissä voittajana erityisesti tekniikkapisteidensä johdosta. Uusin moottoritekniikkaa antaa tehoa ja käyttömukavuutta.

M7060-traktorin Common Rai l-järjestelmä (CRS), pakokaasun takaisinkierrätys (EGR) sekä dieselhiukkassuodatin (DPF) takaavat tehokkaan, mutta vähäpäästöisen ja taloudellisen suorituskyvyn. Ohjaamo on ergonomisesti hyvin viimeistelty ja varusteltu, mm. kolme hydrauliikkalohkoa ja sähköinen käyntinopeuden säädin, joka takaa tasaisen käyntinopeuden esim. ruiskutus- ja lannoitustöissä.  Raskaita töitä kuten aurausta, heinätöitä ja raskasta perävaunukäyttöä varten M7060 on varustettu F18/R18-vaihteistolla. Vaihteisto tarjoaa kuusi ajonopeutta ja nopea/ hidas/ryömintä-aluevaihteiston. Näin käytettävissä on yhteensä 18 ajonopeutta eteen ja taakse. Hydraulinen suunnanvaihdin ohjauspyörän vieressä parantaa tuottavuutta erityisesti kuormaimia käytettäessä.

Kubota M7060 soveltuu esimerkiksi erikoisviljelyyn ja kiinteistönhoitoon. Se on pieni ja tehokas yleistraktori myös maatalouden käyttöön.  Mallistossa yhdistyvät taloudellisuus, suuri työteho, pieni tilantarve sekä aroille ajoalustoille soveltuva kevyt työpaino.

Kubota RTV-X900 – UUTUUS

Uudistunut Kubota RTV-X900 lava-ajoneuvo on helppokäyttöinen ja suorituskykyinen. Maastokelpoisena ja kippilavan ansiosta se soveltuu maa- ja metsätalouden, kiinteistönhoidon ja rakentajan tarpeisiin.

Nelivetoinen voimansiirto ja koteloidut levyjarrut ovat kuralta suojatut, jolloin se selviytyy väsymättä vaikeissa maasto-oloissa. Sillä on helppo kulkea myös vaikeakulkuisiin työkohteisiin. Ohjaustehostin, iskunvaimentajilla varustettu jousitus, ja 40 km/h siirtonopeus tekevät Kubotasta miellyttävän ajoneuvon, niin maastossa kuin maantiellä.

Luetuimmat artikkelit

Lisää luetuimpia artikkeleita