Tapahtumat

03.11.2013

K-maatalous Jyväskylä avasi ovensa

Jyväskylän Seppälään, osoitteeseen Kankitie 4, on avattu uudet tilat K-maataloudelle. Kauppiaana toimii Jouni Pastila, ja myynnin ammattilaisina palvelevat Martti Tolvanen ja Jussi Kananen. Martin vastuulla ovat viljakappa, lannoitteet, siemenet, rehut ja kasvinsuojeluaineet, ja Jussi hallitsee maatalouden työkoneet, hallit- ja kuivurit.

Uudella kaupalla riittää tarjontaa eri teemapäivien merkeissä. Marraskuun 7. päivä järjestetään Tume-kylvölannoittimen esittelypäivä, hevosasiakkaille järjestetään 15. marraskuuta BlackHorse-hevosrehujen teemapäivä, ja 29. marraskuuta vietetään hallipäivää. Myöhemmin syksyllä on luvassa myös kuivuriesittelyjä sekä HakkiPilke-klapi­koneiden työnäytökset. Varsinaiset avajaiset pidetään torstaina 5. joulukuuta.

Myyntialaa Jyväskylän K-maataloudessa on 290 neliötä, ja pihalla on kattava näytekonevarasto. Asiakkaat ovat löytäneet uuden kaupan ja Jyväskylässä ennakkomyynti on käynnistynyt vilkkaasti.

– Keski-Suomi on mielenkiintoinen markkina-alue, ja tavoitteenamme on parantaa K-maatalouden näkyvyyttä maakunnassa sekä olla vahvasti mukana työkonekaupassa, Jouni Pastila sanoo.

Jouni Pastilalla on K-maatalouden toimipisteet Jyväskylän lisäksi Tampereella ja Häijäällä.

– Toistamme Tampereella ja Häijäällä hyväksi havaittua palvelukonseptia. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Haluamme vahvasti olla mukana työkonekaupassa ja parantaa K-maatalouden näkyvyyttä alueella, Pastila kertoo.

 

Jouni Pastila toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Jyväskylän uuteen K-maatalouteen.

 

Asiakkaita Agritechnica-messuille

K-maatalouden asiakasryhmä lähtee tutustumaan kansainvälisiin tuulahduksiin Hannoverin Agritechnica-messuille. Agritechnica on Euroopan suurin maatalousalan näyttely, joka järjestetään joka toinen vuosi. Vuoden 2011 tapahtumassa oli yli 2 700 näytteilleasettajaa noin 50 maasta. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan yli 400 000 kävijää.

Agritechnica on selkeästi maatalouden ammattilaisten tapahtuma, jonka pääpaino on koneissa ja viljely­tekniikassa. Alan merkittävät uutuudet lanseerataan näyttelyssä. Suomalaisia näytteilleasettajia ja tuotemerkkejä messuilta löytyy useita: muun muassa Tume, Elho, Murska, Multiva, Farmcomp, Farmtools, ja HakkiPilke ovat panostaneet näyttelyyn.

 

Agritechnicassa ammattiasia puetaan paikoin myös viihteelliseksi, tässä Agco-tuotelanseerauksen vauhdikas tanssiesitys.

 

Arpaonnea KoneAgriassa

KoneAgriassa järjestettiin arvonta, jossa palkintona oli Kaso PK 44E -kassakaappi. Arvontaan osallistui yli
3 000 vastaajaa. Tällä kertaa onni suosi Eero Kettusta Iisalmesta.

Yara-lannoitekampanjan yhteydessä arvottiin useampia palkintoja. Pääpalkinto Agritechnica-matka osui Ikolalle Seinäjoelta. TraktorCam-peruutuskamerat lähtivät Lapuan, Kaavin, Oulun, Kemijärven ja Loimaan K-maatalouksien asiakkaille.

Onnittelut kaikille voittajille ja kiitokset arvontaan osallistuneille!

 

Somerolla juhlitaan 5-vuotiasta

Somerolla juhlitaan kauppias Matti Kuosan viidettä ­toimintavuotta marraskuun 8.–9. päivä. Matti Kuosa aloitti K-maatalous- ja Rautia-kauppiaana vuonna 2008. Nyt on aika tarjota kakkukahvit. Yhteistyö on ollut tiivistä ja rakentavaa niin maatalouden kuin rakentaja-­asiakkaiden kanssa. Aika on mennyt nopeasti kaupan toimintaa kehitettäessä.

Onnittelut Somerolle!

 

Luetuimmat artikkelit

Lisää luetuimpia artikkeleita