Koneiden kaverit

25.09.2013 // Juho Vallivaara

Jyväskylän uudessa toimipisteessä koneita huoltaa kaksi kokenutta mekaanikkoa. Tarvittaessa asiakas saa koneelleen huollon myös paikan päällä.

Konekeskon Jyväskylän uudessa Seppälänkankaan toimipisteessä on hyvin varustettu konekorjaamo. Korjaamolla on töissä kaksi kokenutta ja koulutettua mekaanikkoa, jotka huoltavat sekä maatalous-, kiinteistönhuolto- että maanrakennuskoneita.

Konekeskon Jyväskylän korjaamon mekaanikoilla Keijo Ruuskalla ja Jarkko Toikkasella on yli kahden­kymmenen vuoden kokemus raskaskoneiden korjaamisesta.

– Päivitämme osaamistamme jatkuvasti uusien mallien koulutuksilla, mekaanikot kertovat.

Nykykoneiden huoltamisessa tarvittavat diagnoositesterit ja muut erikoistyökalut ovat tärkeä osa merkkikorjaamon palveluita.

– Meillä on myös hyvät yhteydet Konekeskon huoltoinsinööreihin ja sitä kautta valmistajien teknisiin palveluihin, jolloin tekninen tuki on mahdollisissa ongelma­tapauksissa hyvin saatavilla, Keijo Ruuska toteaa.

– Uusien toimitilojen myötä saimme konemyynnin, varaosat ja korjaamon samaan tilaan, ja haluamme panostaa entistä voimakkaammin myös maatalouskoneiden huoltoon, sanoo Konekeskon Jyväskylän korjaamon työnjohtaja Raine Stenvall.

Mekaanikot voivat myös tarvittaessa ajaa huoltoautolla paikan päälle huoltamaan asiakkaiden koneita.

– Palveluihimme kuuluvat myös huoltosopimukset, eli halutessaan asiakas voi esimerkiksi uuden traktorin ostaessaan sopia huolloista kiinteän kuukausihinnan, jolloin Konekesko vastaa koneen huoltamisesta sopimuksen mukaisesti, Raine Stenvall jatkaa.

 

 

Keijo Ruuska Massey Fergusonin kimpussa.
 

 

 

 

 

 

Jarkko Toikkasella on yli 20 vuoden kokemus koneiden huollosta.

 

 

 

 

Yhteystiedot

Konekeskon Jyväskylän huolto
Laukaantie 24
40320 Jyväskylä

 

Luetuimmat artikkelit

Lisää luetuimpia artikkeleita