Mestarimyyjä finaalit Turussa, mestarimyyjät innostuneita alansa huippuosaajia

06.11.2012

Osaaminen ja ammattitaito olivat jälleen huomion keskipisteenä Mestarimyyjäkoulutuksen Mestarimyyjäfinaaleissa, jotka järjestettiin Turussa 3.11. K-ryhmän K-Team Päivillä. Täysin uudistetun Mestarimyyjäkoulutuksen kilpailut käytiin tänä vuonna ketjuittain sekä joukkue- että yksilötasolla. Mukana oli 9 ketjun kauppakohtaiset joukkueet sekä 13 ketjun kolme parasta myyjää tavoittelemassa vuoden 2012 Mestarimyyjän ja Mestarijoukkueen titteleitä.

Ympärivuotinen Mestarimyyjäopiskelu tapahtuu joustavasti verkko-oppimisympäristössä. Tarjolla on laaja valikoima myyjän perusosaamista tukevia ja ketjukohtaisia koulutuksia, joiden asioita viedään käytäntöön työssä oppimisen tehtävien kautta.

K-maatalouden ja Rautian MM-finaalien tulokset:

K-maatalouden joukkuekisan voitto meni Tampereelle (Pirkanmaan Maatalouskauppa Oy). Voittajajoukkueessa kisasivat Laura Järvinen-Hannula, Henri Still ja Jouni Pastila. K-maatalouden yksilökilpailun voitti Jouni Suppola Savonlinnasta (K-maatalouskaupat Oy).

Rautian voittajajoukkue oli Rautia Äänekoski, kokoonpanolla Timo Peltoniemi, Heimo Savolainen ja Antti Paananen. Yksilökisan voitti Seppo Levokoski Rautia K-maatalous Forssa.

Onnittelut voittajille!

 

Yksilökisan voittaja Jouni Suppola Savonlinnan K-maataloudesta. Toisen sijan vei Noora Lappalainen Riihimäen K-maataloudesta ja kolmas sija meni Leena Huopalaiselle K-maatalous Lahteen.

 

Joukkuekisan voitti Tampere/ Häijään kaupan tiimi.

Tänä vuonna kilpailussa keskityttiin ajankohtaiseen yrittäjyysteemaan, jonka avulla jokainen yrittäjämäisellä otteella toimiva myyjä voi tuottaa lisäarvoa oman kauppansa asiakkaille. Finaalien haastavissa käytännön tehtävissä myyjiltä edellytettiin laajaa oman alansa osaamista ja erinomaista asiakaspalvelu- ja myyntitaitoa.

K-ryhmäläisten lisäksi koulutukseen osallistuu vuosittain tuhansia ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoita, jotka saavat osallistumisestaan Mestarimyyjätodistuksen. Parhaiten menestyvät opiskelijat palkitaan K-ryhmän stipendein.

Mestarimyyjäkoulutus on K-ryhmän myyjien työssä oppimista tukevaa koulutusta, jonka tavoitteena on kaupan alan osaavin ja innostunein henkilöstö. Mestarimyyjäkoulutuksen tuottamisesta vastaa K-instituutti yhdessä K-ryhmän asiantuntijoiden sekä tavarantoimittajien kanssa. Tavoitteena on aina ajankohtaisen ja myyjän työtä tukevan sisällön avulla kehittää myyjien myynti- ja asiakaspalveluosaamista.

Uusin lehti

Lue verkkolehti

Luetuimmat artikkelit

Lisää luetuimpia artikkeleita