Bøgballe -lannoitelevittimet kevään ja kesän kylvöille

04.04.2012

Bøgballe-lannoitelevitin helpottaa kylvötöitä. Valikoimissa on L1- ja L2-sarjan keskipakolevittimet sekä M-sarjan levittimet.

Bøgballe L1- ja L2-sarjan keskipakolevittimissä on 210cm leveät säiliöt. Säiliötilavuudet ovat L1:ssä kahden ja L2:ssa kolmen suursäkin vetoiset. Ilman vaakaa olevissa L-sarjan levittimissä käytetään koneen mukana tulevaa S-indicator -kiertokoevarustusta. Siinä lannoitetta valutetaan 30 sekuntia mitta-astiaan, ja saatu tulos punnitaan kiertokoesarjan puntarilla. Yksinkertaisella laskutoimituksella löytyy oikea säätövivun asento.

Bøgballen M-sarjan säiliötilavuudet ovat 1 250–4 050 litraa ja säiliöleveydet 240 ja 290cm.  M-sarjan kaikissa levittimissä on neljän toiminnon Quadro-järjestelmä: Trend-normaali ja Trend-päistelevitys, mahdollisuus manuaalisen kiertokokeen tekoon ja säiliön helppoon lopputyhjennykseen.
 
M-sarjan malleista ja L2:sta on saatavilla myös vaakavarustuksella ja sähköisellä Zurf- ohjaimella varustetut versiot, joissa on täysin automaattinen Calibrator Zurf -punnitus- ja ohjausjärjestelmä. Ajantasaiseen, jatkuvaan punnitukseen perustuva levitysmäärän säätö tekee työstä helppoa ja tarkkaa.

K- maatalous on varautunut kevään Bogballe kysyntään.

Luetuimmat artikkelit

Lisää luetuimpia artikkeleita