Kone-ennakko | MEPU

Energiatehokas keskikanavakuivaus

K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava kuivausratkaisu. Lämminilmakuivuri on myös helposti siirrettävissä paikasta toiseen. Varmatoimisen ja tarkasti testatun Mepu-vaunukuivurin ja perinteisen, rakennettavan siilokuivurin olennaiset erot ovat edulliset kustannukset, kuivurin korkeus sekä käyttöönoton nopeus ja tehokkuus. Keskikanavaan puhallettava lämmin ilma mahdollistaa suuren pinta-alan kuivauskennoissa.

Tehokas vaativissakin olosuhteissa

Teknisesti korkealaatuinen vaunukuivuri säilyttää kuivaustehonsa tasaisena vaativissakin olosuhteissa ja kuivaa energiatehokkaasti myös märkää viljaa. Vaunukuivuri sopii useimpien viljalajien sekä piensiementen kuivaamiseen. Syöttölaite on varustettu taajuusmuuttajalla.

Kuivuri nopeasti käyttöön

Kaikkiin Mepun valmistamiin kuivureihin on saatavilla Mepun READYMADE-konsepti, olla kuivuri on sähköistetty ja asennusvalmis tilalle toimitettuna. Moottorit ja johtosarjat liittimillä ovat valmiina. Valmiiksi kasatut kuivauskennot, viljatilat ja kansi kaiteineen nopeuttavat rakentamista. Uuni, automaatio ja kaikki käyttöönotolle olennaiset elementit sisältyvät Mepu READYMADE-toimituksiin.

Mepu READYMADE-kuivuri ei vaadi erikoiskuljetuksia. Pystytys ja käyttöönotto tapahtuu nopeasti. Jälleenmyyntiarvo pysyy tunnetusti korkeana. Esivalmisteluksi riittää yksinkertainen laattaperustus, sähkönsyöttö ja polttoainesäiliö polttoaineensyötöllä. Kuivuri on investointituki- ja leasing-/rahoituskelpoinen. Mepu-kuivureiden käyttöikä on tunnetusti pitkä ja huolto- ja varaosakulut alhaiset.

Pölynpoistojärjestelmällä pölytön kuivaamoympäristö

Mepun uudella pölynpoistojärjestelmällä poistat yli 90% viljapölystä ja akanoista! Pölypäästöt ovat huomattavasti pienempiä verrattuna perinteiseen puhaltimeen, jossa ei ole pölynpoistotekniikkaa. Epäpuhtaudet voidaan ohjata esimerkiksi traileriin tai pölykonttiin. Järjestelmämme ovat kustannustehokkaita ja tekevät kuivurista paloturvallisemman. Vähäinen pölyn määrä myös parantaa työviihtyvyyttä merkittävästi

 

Pyydä tarjous Readymadesta sekä pölynpoistojärjestelmästä! 

Ota yhteyttä työkoneiden erikoismyyjään

{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[0] +' '+ employee.StoreName.split(' ')[1]}}
{{employee.StoreName.split(' ')[2]}}

{{employee.Title + employee.LastName}}

{{employee.FirstName}}   {{employee.LastName}}

{{employee.Titles}}
gsm. {{employee.DefaultPhone}}
puh. {{employee.AdditionalPhone}}
Lähetä sähköposti @{{employee.TwitterLink}}
{{$select.selected.Name}}