Talvikunnossapitoon koneet ja tarvikkeet

Olipa kyse lumenluonnista ja liukkauden torjunnasta, Lantmännen Agro tarjoaa urakoitsijalle kattavan valikoiman tuotteita. Laadukas talvikunnossapitoon tarkoitettu kalustomme kattaa VAMA, Varila Steel, Esko sekä Leppä -merkeiltä aurat, lanat, lumilingot ja hiekottimet. Niillä lumityöt sujuvat helpoimmin.

Myös talvikunnossapitoon liittyvän kaluston kulutusosat ja edustamiemme merkkien varaosat saat kaupoistamme

Tutustu valikoimaamme ja hyödynnä voimassa olevat kampanjahinnat. 

Varilan TR-250 on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen lumilinko. Siinä on varmatoiminen ja tehokas lapasyöttö, joka läpäisee helposti suuretkin lumimassat. Hydraulisen luukunohjauksen ansiosta lumisuihkun puoli on vaihdettavissa nopeasti ohjaamosta käsin. AV-mallin alennusvaihteisto säästää polttoainetta sekä helpottaa paksun umpihangen linkoamista.

Myös legendaarista Kunto 250 suurteholinkoa on taas saatavilla. Kunto-suurteholingon kuusilapainen heittosiivikko läpäisee tehokkaasti niin pakkaslunta kuin nuoskaakin. Se soveltuu erityisen hyvin metsäteiden ja umpihangen aukaisuun.

Esko 1232 soveltuu hyvin myös pienempiin traktoreihin. Esko 1232 nauttii Suomessa hyvää mainetta sen varmatoimisen syöttömekanismin ja korkean laadun ansiosta. Myös legendaarista Kunto 250 suurteholinkoa on taas saatavilla.