Tilaa tarvikkeet rehuntekoon nyt – maksa kesäkuussa!

Rehunteko lähestyy kovaa vauhtia ja varsinkin Etelä-Suomessa saattaa kevät tulla tänä vuonna aikaisin. Valmistaudu siis ajoissa rehuntekoon ja tilaa tarvikkeet nyt. Kun teet tilauksen 28.2. mennessä Josilac-säilöntäaineista, Ranin käärintä- ja aumakalvoista, sekä  Piipon käärintäverkoista, saat maksuaikaa 15.6. asti!

Saat edun Lantmännen Agro -kaupoista kautta maan Lantmännen Agro -kaupat »
sekä Lantmännen Feedin asiakkuusvastaavilta Lantmännen Feedin asiakkuusvastaavat »

Lintuja ja jyrsijöitä karkoittava uutuustuote RaniRepel -käärintäkalvo

Linnut ja jyrsijät aiheuttavat maatiloilla usein vaurioita pyöröpaaleihin, jonka seurauksena rehun laatu heikkenee ja koko paali saattaa pilaantua. Rani Plastin uusi kotimainen käärintäkalvo sisältää lintuja ja jyrsijöitä karkottavan, myrkyttömän ja ekologisen karkotusaineen. Valmistusvaiheessa kalvoon sekoitettava lisäaine sisältää tuhoeläimille vastenmielistä ainetta, mutta ei vahingoita eläimiä tai säilörehua. Myrkytön karkotusaine on EU:n hyväksymä, biosidiasetusten mukainen eikä vaikuta kalvon kierrätettävyyteen. Kalvon rullakoko on 750 mm x 0,025 mm x 1500 m ja sitä on saatavana vaalean vihreänä. Lavakoko on 40 rullaa.

RaniSilO₂ on uuden sukupolven aumakalvo, johon on lisätty happisulku rehun laadun parantamiseksi. RaniSilO₂ aumakalvon sisältämä lisäkalvo muodostaa happisulun, joka on jopa 100 kertaa tehokkaampi verrattuna tavanomaiseen polyeteenikalvoon. RaniSilO₂ aumakalvoa on saatavilla leveyksissä 12-18 m ja rullan pituus on 50 m. Kalvon väri on vihreä/harmaa.

Katso kaikki Rani-käärintäkalvot »

Katso kaikki Rani-aumakalvot »

Piipon Hybrid Edge Master – laadukas kotimainen paalausverkko

Piippo Hybrid Edge Master on erittäin vahva paaliverkko, jonka vetolujuus on jopa 290 kg. Se sopii kaikkiin paalaimiin. Uusi raaka-ainekoostumus helpottaa verkon tasaista leviävyyttä paalin reunoihin asti ja verkon katkaisua. Rullapituudet ovat 2600, 400 ja 4600 m. 4600 metrin rullalla pystyy paalaamaan jopa noin 500 paalia (halkaisija 1,5 m, kaksi kerrosta).

Katso kaikki Piippo-käärintäverkot »

Josilac on varma ratkaisu biologiseen rehunsäilöntään

Josilacin säilöntäaineet, joiden teho ja toimivuus on todistettu useissa riippumattomissa tutkimuksissa. Josilacin biologisten säilöntäaineiden annostelu on helppoa ja turvallista, 1-2 pussia 200 litran vesitynnyriin sekoitettuna. Josilacin biologisia säilöntäaineita on viisi eri tuotetta, joista löytyy oikea vaihtoehto eri rehuraaka-aineille sekä kuiva-aineeltaan erilaisille rehuille. Josilaceista löytyy sopivat tuotteet myös maissisäilörehun sekä murskeviljan säilöntään ja siilon pintaosien käsittelyyn jälkilämpenemisen ehkäisemiseksi.

Katso kaikki Josilac-säilöntäaineet »

 

Tutustu ja tilaa 28.2. mennessä, maksa 15.6.!

Lantmännen Agro -kaupat »
Lantmännen Feedin asiakkuusvastaavat »

 

Kysy lisätietoja

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Palvelemme

Arkisin
{{selectedStore.OpenWeekdays}}
Lauantai
{{selectedStore.OpenSat}}
Sunnuntai
{{selectedStore.OpenSun}}