Rehun happosäilöntäaineet

Tilaa nyt säilöntäaineet kauden parhaimpaan hintaan! Meiltä löytyy vahvoja vaihtoehtoja jokaisen lehmän makuun, myös luomutuotantoon.

Tutustu vaihtoehtoihin!

Onnistumista ja mielenrauhaa ennakkotilaajan etuhinnalla sekä pakattujen tuotteiden kampanjalla

Tilaa AIV- ja Mestarin irtoliuokset lokakuussa kauden parhaimmalla hinnalla ja varmista tulevan kauden onnistunut rehunsäilöntä. Tutkitusti tehokkaat tuotteet kaikkiin tarpeisiin ja olosuhteisiin.

Tilaa kolme lavallista ja saat rahtivapaan toimituksen

Saat rahtivapaan toimituksen suoraan tilallesi, kun tilaat säilöntäaineita vähintään kolme lavallista. Nyt on siis erinomainen tilaisuus uusia Mestarin ja AIV:n -pakkaukset tulevia irtoliuostoimituksia varten. AIV-astioiden suosituskäyttöikä on viisi vuotta oikein säilytettynä ja käytettynä. Ostamalla pakattua AIV-liuosta saat käyttöösi turvalliset astiat myös tulevia irtoliuostoimituksia varten. Pakkauksen valmistusajankohdan näet pakkauksen päällä olevasta vuosikellosta.

Mestarin Vahva

Mestarin Vahva on Lantmännen Agron oma kotimainen happosäilöntäaine. Vahva toimii luotettavasti hankalissakin olosuhteissa ja soveltuu parhaiten tuoreelle tai esikuivatulle nurmirehulle sekä murskeviljan säilöntään. Voidaan käyttää myös vasikoiden hapanjuottoon ja sikojen liemirehun pH:n säätelyyn. 

Mestarin Valtti

Mestarin Valtti -happosäilöntäaine soveltuu erinomaisesti kuivemman rehun säilöntään, jossa vaaditaan ratkaisuja jälkilämpenemiseen sekä hiivojen ja homeiden ehkäisyyn.

Valitse sinulle sopivin ratkaisu Eastmanin tuoteperheestä:

Tuotteita saatavilla irtoliuoksena, konttina, tynnyrissä tai kannussa.

Tilaa Propcorn Plussaa ja saat kaupan päälle viljapeitteen!

Kun tilaat nyt vähintään lavallisen Eastman Propcorn Plus -säilöntäainetta saat kaupan päällisiksi viljapeitteen. Edun arvo 56,95€, huom. viljapeitteitä rajallinen määrä, joten toimi nyt!

Vinkkejä rehunsäilöntään