Lannoitus ja maanparannus

Perusta hyvälle sadolle luodaan jo paljon ennen kylvöä. Jotta kasvin voi olettaa kasvavan, tulee ravitsemus olla kunnossa ja maan pH:n sekä rakenteen hyvä.

Lannoitus on hyvän sadon perusta. Lantmännen Agro toimii yhteistyössä alan pitkän linjan toimijoiden kanssa ja tekee Lantmännen Agron koetilalla tutkimus- ja kehitystyötä suomalaisen maatalouden kehittämiseksi. Valikoimastamme löydät niin kattavat ratkaisut kasvien peruslannoitukseen kuin monipuolisen valikoiman hiven- ja lehtilannoitteita lannoituksen hienosäätöön. 

Maanparannusaineiden osalta suurimmat kumppanimme ovat Nordkalk, SSAB (ent. Ruukki), SMA Mineral ja Yara Suomi. Heidän tuotteillaan pystymme tarjoamaan koko maan kattavan palveluverkoston ja tuotteen jokaisen maatilan ja pellon tarpeisiin. 

Lannoituksessa Yara Suomi tekee kehitystyötä suomalaisen viljelijän tarpeita palvellakseen. Tuoteratkaisujen takaa löydät viljelykasveille räätälöidyt, ravinnekoostumukselta myös ympäristösitoumuksen ravinnerajat silmälläpitäen optimoidut tuotteet.