Konehallit

Konehallitoteutukseen tarjoamme useita eri vaihtoehtoja. Tuhdin teräshalleista, Pomon puurunkoisista halleista tai M&T Farmsin pressuhalleista löytyy käyttötarkoituksenmukaiset valmiit tai räätälöidyt konehallin mallit.

Tuhti-teräshallit tarjoavat useita vaihtoehtoja käyttötarpeen mukaisesti ja rakenteensa ansiosta ne ovat helposti muunneltavia.   Konehalleista löytyy lämpöeristettyjä sekä eristämättöminä ratkaisuja. Halleja voidaan myös jatkaa myöhemmin. Tuhti-halleihin on lisävarusteena saatavissa muun muassa pidemmät räystäät ja jyrkempi 27° kattokulma. WS- hallin vakiotoimitukseen on mahdollista asentaa kehien väliin ja päätyihin haluttu määrä liukuovia.

Hallitiedotteet

Pomo-puuelementtihallin pystytys

Tuhti-teräshallin pystytys

Laadukkaat ja tarkkaan suunnitellut elementit ovat nopean pystytyksen perusta. Koteloksi hitsatut, mittatarkat kehän rungot ovat vääntöjäykkiä ja tukevia. Kehä kootaan pulttiliitoksin maassa,jonka jälkeen valmis kehä nostetaan peruspulteille. Peruspulteissa on korkeussäätö. Kehäväli riippuu rakennuspaikkakunnan lumialueesta.

Teräskehissä on valmiina seinä- ja katto-orsikiinnikkeet sekä valmis räystäspalkki. Lisätoimituksena on saatavana teräksiset seinä- ja katto-orret.

Katso esimerkkikuvat pystytyksen vaiheista