Rakentaminen

Maatilojen ja maaseudun rakentaminen ovat merkittävä osa rakentamisen sektoria. Tuotantorakennukset, konehallit ja -katokset, tallit sekä maneesit ovat Lantmännen Agron osaamista parhaimmillaan. Tarjoamme monipuolisia kuivuri- ja varastosiiloratkaisuja tilojen erilaisiin tarpeisiin.

Pomo

Pomo-puuelementtiratkaisut ovat suosittuja yksilöllisesti toteutettuna. Asiakas voi valita valmiusasteen tarpeidensa mukaan joko osatoimituksena tai valmiiksi pystytettynä ns. avaimet - käteen kokonaispakettina. Mahdollisuus on valita eristämätön tai eristetty ratkaisu. Pomo-tuotteilla sertifioitu laadunvalvonta. Toimittajamme on Vieskan Elementti Alavieskasta.


 

Tuhti

Tuhti-teräshallit ovat Suomen myydyimpiä valmishalleja. Halleissa on itsekantava uppomaalattu kotelopalkkimallinen teräskehä. Vapaata säilytystilaa saadaan näin seinästä seinään aina harjaan asti.  Oviaukkojen sijoitus ja mitoitus on joustavaa. Tuhti-hallit sopivat myös puuverhoiltavaksi. Ikkunat, ovet ja valolevyt voidaan sijoitaa tarpeen mukaan. Tuhti-hallien toimittaja on Weckman Steel.


 

M&T Farms

M&T Farms-pressuhallit on valmistettu suomalaisista materiaaleista. Hallit on suunniteltu kotimaisiin olosuhteisiin ja täyttävät haastavankin sään tuuli- ja lumikuormavaatimukset.   Pressuhallit toimittaa ja valmistaa evijärveläinen M&T Farms.


 

Mepu

Mepun kuivureista ja viljankäsittelylaitteista löytyy ratkaisu tilan tarpeiden mukaan. Suomessa on valmistettu Mepun tuotteita vuodesta 1952 lähtien. Yrityksen tutkimus- ja kehitystyö tuottaa jatkuvasti uusia innovaatioita viljankäsittelyyn asiakkaiden tarpeiden muutosten myötä. Valikoimaamme kuuluvat kiinteät kuivurit ja vaunukuivurit. Mepun uunit, kuljettimet, viljasiilot ja lajittelijat täydentävät tarjonnan. Mepu Oy:n tehtaat sijaitsevat Pyhärannassa ja Yläneellä.

Monipuolisen ja aktiivisesti ylläpidetyn kuivureiden putkistovalikoiman löydät näistä kaupoista »


 

Rakentamisen tiedotteet