Ruokinta

Nautojen ruokinta perustuu nurmirehuruokintaan, jonka täydennykseen tarvitaan laadukkaat täydennysrehut. Lantmännen Agro -ketjusta löydät nautojen rehut, kivennäiset, erikoisrehut ja vitamiinit sekä vasikoiden juottorehut. Sioille ja siipikarjalle löytyy valikoima täysrehuja, tiivisteitä ja kivennäisiä.

Nautojen ruokintaan tarjoamme Kinnusen Myllyn, Biofarmin ja Feedexin tuotteita. Kinnusen Myllyn Tähti –rehut valmistetaan ensisijaisesti kotimaisista raaka-aineista. Niiden valmistusprosessi on tarkkaan suunniteltu ja valvottu. Karkkilalainen Biofarm tuottaa vitamiiniliuoksia, pellettejä ja energiavalmisteita. Pohjanmaan Pedersöressä toimivan Feedexin valikoimaan kuuluu useita kivennäisiä, erikoisrehuja, vitamiineja ja sikojen rehuja. Sikojen ja siiipikarjan ruokintaan löytyy ratkaisuja RehuX:n tuotteista.

Vasikoiden ruokinta vaikuttaa yllättävän paljon siihen, millaiseksi tuotantoeläimeksi eläin kehittyy. Toisin sanoen panostus alkuvaiheen ruokintaan varmistaa eläimen kehittymisen tuottavaksi lihanaudaksi tai lypsylehmäksi. Valikoimaamme kuuluu laadukkaita juomarehuja, ternimaitotehostetta ja tuotteita vasikkaripulin ehkäisyyn ja hoitoon. Juottoon löytyy tuttiämpäreitä ja maitolämmittimiä.