Aitaus ja laitumet

Laitumen ja aitauksen toteuttaminen kannattaa suunnitella huolellisesti. Oikein toteutettu laidun on eläinystävällinen, turvallinen ja helppo huollettava. Aitaukseen tulee voida luottaa, että se pitää kotieläimet tarhassa ja toisaalta kutsumattomat vieraat tarhan ulkopuolella. Perustana ovat oikein perustettu nurmi, sekä tarkoitukseen sopivat aitaustarvikkeet kuten sähköpaimen, tolpat, aitanauhat, eristimet, liittimet ja veräjänkahvat.

Aitaustarvikevalikoimassamme on kotimaiset Olli-sähköpaimenet, joilla on kolmen vuoden takuu sekä tehtaan jälkimarkkinointi- ja huoltopalvelut. Saatavilla on myös tolpat, aitanauhat, eristimet sekä muut aitaustarvikkeet eri tarpeisiin.

Pysyviin aitauksiin ja tarhoihin sopivat parhaiten kyllästetyt Octowood aitatolpat sekä laadukkaat Olli Shockteq aitanauhat. Kesäaikaisiin ja siirrettäviin laitumiin aitaustarvikkeet löytyvät Farm-tuotesarjasta. Laidunnuksessa tärkeää on myös eläinten riittävä veden- ja kivennäistensaanti. Näihin sopivat ratkaisut löytyvät Suevia juomalaitteista, Josera ja KNZ nuolukivistä ja rehutoimittajiemme tuotteista.

Lantmännen Agron aitaustarvikevalitsimella löydät oikeat tuotteet tilallesi. Työkalu sopii sekä uuden aitauksen suunnitteluun että vanhan aitauksen uudistamiseen.

Tutustu aitaustarvikkeiden valitsimeen »