Hevosten ruokinta

Laadukas korsirehu on hevosen ruokinnan perusta. Lantmännen Agrosta löydät välineet ja asiantuntemuksen laadukkaan rehun tekoon. Hevonen tarvitsee tasapainoisen rehustuksen korsirehuruokinnan tueksi, johon löytyy laadukkaita rehuvaihtoehtoja, täydennysrehuja ja nuolukiviä.

Hevosten ravintoaineiden tarve voi vaihdella käyttötarkoituksen, rodun ja iän mukaan. Lantmännen Agrosta löydät laadukkaita rehuvalikoimia. Välittämiämme rehumerkkejä ovat Krafft, Black Horse ja Speedex.

Krafft on pohjoismaiden hevosrehumarkkinoiden markkinajohtaja, jonka tuotekehitys on maailman kärkiluokkaa. Krafftin koko tuotevalikoima saatavissa kaikista kaupoistamme ympäri maan niin yhden säkin tarpeeseen kuin lavoittain.  Black Horse on kotimaassa suunniteltu ja valmistettava hevosten rehusarja, jonka tuotteiden lähtökohtana ovat suomalaiset olosuhteet ja perusrehut. Speedexin etuna on Alltech Equine Advantage –ohjelma, jonka tuotekehitystuotteet edistävät hevosten hyvinvointia

Hevosten suolansaannin turvaaminen on tärkeää, sillä nurmi- ja väkirehujen suolapitoisuus ei riitä erittyneen suolan korvaamiseen. Raskaan työn aikana suolan menetys on huomattavaa. Suolan tarpeeseen löytyy laaja valikoima nuolukiviä sekä elektrolyyttitäydennystä täydennysrehupuolelta. Erityistilanteisiin, kuten hiekansyöntiin tai suoliston ja nivelten hyvinvoinnin varmistamiseen löytyy ratkaisuja tuotteistamme.