Hevosten ruokinta

Laadukas korsirehu on hevosen ruokinnan perusta. Lantmännen Agrosta löydät välineet ja asiantuntemuksen laadukkaan rehun tekoon. Hevonen tarvitsee tasapainoisen rehustuksen korsirehuruokinnan tueksi, johon löytyy laadukkaita rehuvaihtoehtoja, täydennysrehuja ja nuolukiviä .

Hevosten ravintoaineiden tarve voi vaihdella käyttötarkoituksen, rodun ja iän mukaan. Lantmännen Agrosta löydät laadukkaita rehuvalikoimia. Välittämiämme rehumerkkejä ovat Black Horse, Dodson & Horrell, Krafft ja Speedex.

Black Horse on kotimaassa suunniteltu ja valmistettava hevosten rehusarja, jonka tuotteiden lähtökohtana ovat suomalaiset olosuhteet ja perusrehut. Dodson & Horrell on englantilainen yritys, joka on yli kuudenkymmenen vuoden ajan ollut yksi Euroopan johtavista hevosrehujen valmistajista. Krafft on pohjoismaiden hevosrehumarkkinoiden markkinajohtaja, jonka tuotekehitys on maailman kärkiluokkaa. Speedexin etuna on Alltech Equine Advantage –ohjelma, jonka tuotekehitystuotteet edistävät hevosten hyvinvointia.

Hevosten suolan saannin turvaaminen on tärkeää, sillä nurmi- ja väkirehujen suolapitoisuus ei riitä erittyneen suolan korvaamiseen. Raskaan työn aikana suolan menetys on huomattavaa. Suolan tarpeeseen löytyy KNZ-nuolukiviä, Joseran nuolikivisanko sekä elektrolyyttitäydennystä täydennysrehupuolelta. Erityistilanteisiin, kuten hiekansyöntiin tai suoliston ja nivelten hyvinvoinnin varmistamiseen löytyy ratkaisuja tuotteistamme.