Eläinten hyvinvointi

Eläinten hyvinvointi on monien asioiden summa. Täältä löydät ratkaisut rakentamiseen, eläinten valvontaan, kuivittamiseen, hygieniaan, hoitoon, ilmanvaihtoon ja eläinten vedentarpeeseen. Hyvinvointiin kannattaa panostaa, sillä sijoitettu panostus näkyy tuotannossa. Ilma ja vesi ovatkin halvimpia tuotantopanoksia, joiden riittävyydestä ei kannata tinkiä.

Hevosten hyvinvointitarpeisiin kuuluu puhdas ja raikas talli-ilma, juomavesi, hygienia, mukava makuualusta ja turvallisuus. Näihin tarpeisiin löytyy ratkaisuja ja asiantuntemusta myymälöistämme. Huono ilmanvaihto lisää pölyn, kosteuden ja haitallisten kaasujen pitoisuutta, mikä lisää riskiä eläimen sairastumiselle. Valikoimasta löytyy ilmastointipuhaltimet, -ulkosäleiköt, -suojaritilät ja kierrosluvunsäätimet, korvausilmaventtiilit ja säätimet parantamaan tallisi ilmastointia. Kärpästen torjuntaan on saatavilla useita tuoteratkaisuja, jotka hevosesikin voi nauttia kesästä.  

Juomaveden jakeluun löytyy laadukkaita ja kestäviä juoma-altaita, joiden täyttö-, puhdistus- ja tyhjennysominaisuudet ovat helppoja ja nopeita. Hygienia koostuu puhtaasta ympäristöstä, johon tarjoamamme kuumavesikorkeapainepesurit ovat oivallisia. Karvapeitteen puhtaanapitoa helpottaa karvaleikkureiden käyttö.

Makuualustan mukavuus voidaan varmistaa kutteripurulla, kuivikekutterilla, kuiviketurpeella tai olkikuivikepelletillä. Kuivikepurua ja kutteria on helppo käsitellä, varastoida ja levittää. Olkikuivikepelletti on riittoisaa, vähentää kuivalantaa ja kompostoituu nopeasti. Olkikuivikepelletin ja kuiviketurpeen etuna on hajunsitovuus.

Turvallisuus voidaan varmistaa kotimaisilla laadukkailla hevostalli- ja maneesirakennuksilla. Nykyaikaiset valvontalaitteistot antavat mahdollisuuden tehokkaaseen valvontaan esimerkiksi varsomisten yhteydessä.