Klapikoneen huolto

Julkaistu 19.03.2021 klo 11.39 | Päivitetty 08.07.2021 klo 13.02

Klapintekokelit ovat nyt parhaat mahdolliset ja klapikoneet käyvät kuumana koko maassa. Jotta koneen suorituskyky säilyisi vuosikymmeniä pitää sen öljyt vaihtaa määrävälein.

Hakki Pilke -klapikoneiden suositus on ensivaihto sadan tunnin tai ensimmäisen kauden jälkeen ja tämän jälkeen joka toinen vuosi tai 500 tunnin välein, riippuen kumpi saavutetaan ensin. Puhtaalla öljyllä ja suodattimella herkät hydrauliikan osat toimii häiriöttömästi ja öljyn lämpötila pysyy maltillisella tasolla.

Hydrauliikan ja kertojavaihteen öljyt ja suodatin vaihdetaan ensimmäisen kerran 100 tunnin käytön jälkeen, tämän jälkeen 500 tunnin tai kahden vuoden välein. Öljysuositus ISO VG 32 tai 46 käyttöolosuhteiden mukaan. Kertojavaihteeseen ohjekirjan mukainen määrä 80W-90 vetopyörästö-öljyä.

Oheisen listauksen avulla löydät helposti omaan koneeseen sopivat öljyt, suodattimet ja terävarusteet. Öljyt, tarvikkeet ja varaosat lähimmästä Lantmännen Agro-myymälästäsi.

Lisätietoja:

Käyttöohje- ja varaosakirjat »

Tarkemmat huolto-ohjeet »

Hakki Pilke, öljyt ja varaosat

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        

Etsi lähin myymälä

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Palvelemme

Arkisin
{{selectedStore.OpenWeekdays}}
Lauantai
{{selectedStore.OpenSat}}
Sunnuntai
{{selectedStore.OpenSun}}