Ylivieskan ja Kaipiaisten rehutehtaiden viljatoimitukset

Julkaistu 26.08.2020 klo 13.57 | Päivitetty 26.08.2020 klo 18.28

Lantmännen Feed Oy ja Lantmännen Agro Oy yhdistyvät 1.9.2020 Lantmännen Agro Oy:ksi. Fuusiolla tavoitellaan konsernistrategian mukaista toimintojen yhtenäistämistä ja synergiaetuja.

Fuusio vaikuttaa myös yrityksen Ylivieskassa ja Kaipiaisissa toimivien rehutehtaiden viljatoimituksiin, joista jatkossa vastaa Lantmännen Agro Oy. "Keskitämme rehutehtaiden raaka-ainehankintoja, ja tehostamme näin omaa toimintaamme. Uskomme tämän muutoksen vaikuttavan positiivisesti myös kauppiaiden ja viljelijöiden väliseen yhteistyöhön”, toteaa Jaakko Huokkola, Lantmännen Agro Oy:n viljaliiketoiminnan johtaja.

Lantmännen Feedin ja Lantmännen Agron yhdistymisen jälkeen viljat toimitetaan tehtaille aina oman paikallisen Lantmännen Agro -kauppiaan kautta. Kaikilta viljakuormien toimittajilta, mukaan lukien paikalliset viljelijät, edellytetään 1.9.2020 alkaen yhtenäistä käytäntöä koskien viljapasseja. Viljapassi on liitettävä mukaan kaikkiin viljatoimituksiin, ja se pitää olla syötettynä järjestelmään ennen toimitusta, jotta tehtaat voivat jatkossa vastaanottaa viljaerät. Paikalliset Lantmännen Agro -kaupat tekevät tässä tiivistä yhteistyötä viljelijöiden kanssa, ja varmistavat omalta osaltaan sujuvat ja asianmukaiset toimitukset.

Fuusio vahvistaa Lantmännen Agro Oy:n jalansijaa suomalaisessa rehuteollisuudessa, ja kannattavan ja kestävän maatalouden edistämisessä.

 

Lisätietoja
Hankintapäällikkö Jaakko Huokkola, Lantmännen Agro, puh. 050 487 3228,