Uusi varaosapiste Kouvolaan

Julkaistu 01.04.2020 klo 17.20 | Päivitetty 16.06.2020 klo 8.02

Kauppias Ismo Lindell on avannut Kouvolaan uuden Lantmannen Agron varaosapisteen. Hän on toiminut varaosakauppiaana jo aiemmin Lappeenrannassa. Nyt huolto, konemyynti ja varaosat ovat kaikki sekä saman katon että lipun alla myös Kouvolassa. 

Kouvolan varaosapiste edustaa uutta Lantmännen Agron varaosakonseptia, jossa edustamiemme työkoneiden yleisimmät vara- ja kulutusosat ovat asiakkaan nähtävillä merkeittäin. Hyllyn reunasta löytyy aina myös hinta. Osista on tarjolla on kattava valikoima ja niitä löytyy myös eri merkkisiin vanhempiin työkoneisiin ja traktoreihin.

Tärkeimpänä osana Kouvolan varaosakulmausta on konetarvikkeista ja varaosista vastaavana myyjänä tammikuussa aloittanut Aleksi Koso. Hänellä on vankka kokemus niin maatalouskoneista kuin teknisesti haastavista metsäkoneistakin. Käytännön puolikaan ei ole hänelle vieras.

Myymäläuudistuksessa päivitettiin myös muuta valikoimaa

Varaosamyynnin aloituksen myötä Kouvolan myymälään tehtiin myymäläuudistus. Myymälästä löytyy kattavan varaosavalikoiman lisäksi nyt myös laajasti mm. Bondiol-nivelakseleita, voiteluaineita sekä muita koneisiin tarvittavia nesteitä aina polttoainesta AdBlue -liuoksiin. Valikoima päivitettiin myös konetarvikkeiden osalta.

Lindell halusi panostaa samalla myös muihun tuoteryhmiin. Kaupalla on nyt tarjolla hyvä valikoima mm. painepesureista, imureista sekä suojavarusteista. Metsänomistajat on huomioitu myymälässä Echo -moottorisahoilla sekä Orecon -tarvikkeilla ja varusteilla.

Hyödynnä tilatoimitukset

Hae keväthuoltoihin tarvittavat kulutusosat kaupalta tai tilaa ne suoraan tilallesi. Aleksi Koso auttaa niin voiteluaine-, konetarvike- kuin varaosa-asioissa. Hänet tavoittaa numerosta 050 352 2369.

Ota yhteyttä myös muihin Lantmännen Agro Kouvolan myyjiin. He auttavat sinua olipa kyse tuotantotarvikkeista, konemyynnistä tai viljakaupasta

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen myymälään!