Savonlinnan Maatalouskauppa laajentaa toimintaansa Kiteen alueelle

Julkaistu 08.10.2020 klo 14.53 | Päivitetty 14.10.2020 klo 15.58

Lantmännen Agro Kiteen kauppias Minna Hurri Hurri Ky:stä irtautuu Lantmännen Agro -ketjusta lokakuun lopussa. Irtautumisen taustalla on K-Raudan järjestelmäuudistukseen liittyvät vaikutukset.

Savonlinnan Maatalouskauppa Oy:n kauppiasyrittäjällä Jani Lyytisellä on jo suunnitelmat Kiteen alueen asiakkaiden palvelemiseen.

- Suorat tilatoimitukset jatkuvat entiseen tapaan Savonlinnasta ja Lantmännen Agron keskusvarastolta käsin. Pystymme tarjoamaan kaikki tilalla tarvittavat tuotteet metsä- ja koneurakoitsijoita unohtamatta, sanoo Lyytinen.

- Jatkossa teitä auttaa uusi Kiteen alueen kenttämyyjämme Henriikka Marola. Hän tulee aktiivisesti kiertämään seudulla ja olemaan teihin yhteydessä niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Hänen pakettiauto tulee olemaan aina ladattu pienellä tarvikevarastolla yllättävien tarpeiden varalle, Jani jatkaa.

Henriikka on koulutukseltaan agrologi ja työskennellyt lypsykarjan sekä maatalousmyynnin parissa. Lantmännen Agrolle hän siirtyy NHK-keskukselta Joensuusta. Helmikuussa Marola valmistui tradenomiksi, joten yritysmaailman lainalaisuudet ovat tulleet tutuksi myös sieltä. Savonlinnan Maatalouskaupalla Henriikka aloitti lokakuun alussa.

- Odotan innolla uutta työtäni ja Kiteen alueen asiakkaiden tapaamista. Ottakaa vain minuun yhteyttä jos en minä ehdi ensin, Marola kehottaa.

- Minun palveluiden lisäksi teillä on käytettävissä koko Lantmännen Agro Savonlinnan myyntihenkilöstön ammattitaito. Trastin Markon puoleen voitte kääntyä jatkossakin konekaupan merkeissä, Henriikka vielä muistuttaa.