LM Feed ja LM Agro yhdistyvät syksyllä

Julkaistu 23.06.2020 klo 12.00

Lantmännen Feed ja Lantmännen Agro yhdistyvät 1.9.2020. Haluamme tarjota parasta suomalaiselle maataloudelle yhtenä yhtiönä nimellä Lantmännen Agro.

Tavoitteenamme on olla maatalousyrittäjän paras kumppani koko arvoketjussa pellosta pöytään. Meillä on vuosikymmenten kokemus suomalaisesta maatalouselinkeinosta sekä kannattavan ja kestävän kotieläintalouden edistämisestä. Tunnemme asiakkaamme ja arvostamme heiltä saatuja kokemuksia. Nämä yhdessä Lantmännen-konsernin tuella luovat meille vankan perustan tuottaa toimivia ja monipuolisia ratkaisuja ja palveluja kotimaisten maatalousyrittäjien parhaaksi.

Toimintamme ytimessä on osaava henkilöstömme kautta maan. Tuotteemme ja palvelumme perustuvat tutkittuun ja toimivaksi testattuun tietoon. Me Lantmännen Agrossa tarjoamme asiakkaidemme käyttöön parhaat ratkaisut maatalouden jatkuvuudelle Suomessa.

Yhdistymisen myötä Lantmännen Feedin Y-tunnus ja laskutusosoite muuttuvat 1.9.2020. Rehuliiketoiminta jatkuu entisellään ja yhteyshenkilöt pysyvät samoina. Lantmännen Agron toimitusjohtajana jatkaa Antti Snellman, ja Mikko Korhonen toimii rehuliiketoiminnan johtajana.