Lantmännen Agron kaupat avoinna normaaliin tapaan

Julkaistu 10.03.2020 klo 16.46 | Päivitetty 16.06.2020 klo 8.02

Lantmännen Agron kaupat ovat avoinna ja asiakaspalvelu toimii normaaliin tapaan. Suuria asiakastilaisuuksia rajoitetaan viranomaisen koronavirusohjeistuksen mukaisesti ja näistä saat tarkempaa tietoa omalta kauppiaaltasi

Lantmännen Agro kaupoilta on mahdollista tilata tarvikkeet sekä keväthuoltoihin varaosat ja voiteluaineet myös suoraan tilalle. Olethan yhteydessä suoraan Lantmännen Agro -myyjiin ja sovi sinulle sopiva toimitus.

Vaikka kauppamme ovat avoinna normaalisti, osa kauppojen henkilökunnasta saattaa tehdä mahdollisuuksien mukaan etätöitä. Kauppojen yhteystiedot -sivuilta löydät kaikkien myyjiemme yhteystiedot. Kaupassa asioidessa on hyvä noudattaa molemminpuolin viranomaisten ohjeita ja suosituksia eli vältetään lähikontakteja ja viruksen levittämistä.

Kevään ja alkukesän peltotöihin liittyvistä tarvikkeista ja tuotantopanoksista on hyvät varastotasot; suurin osa sesongin tuotteista ehti tulla varastoomme ja kaupoille. Joidenkin yksittäisten tuotteiden osalta saattaa esiintyä puutteita kansainvälisten rahtiyhteyksien hidastuttua, mutta tilanne yleisesti ottaen on hyvä. Mutta varmistaaksesi toimitukset, tilaa tuotteet ajoissa!

Pidetään yhdessä maatalouden rattaa pyörimässä!