Lantmännen Agro Oululle uudet liiketilat Tupokseen

Julkaistu 08.12.2020 klo 16.54 | Päivitetty 09.12.2020 klo 8.53

Lantmännen Agro -ketjuun kuuluvalle V-P Tolonen Oy:lle rakennetaan uudet toimi- ja liiketilat Tupokseen. Muutto uusiin tiloihin ajoittuu kesäkuulle 2021. 

Lantmännen Agro Oululle ollaan rakentamassa uusia toimi- ja liiketiloja Tupokseen. Kiinteistön sijainnissa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon saavutettavuuteen. Uusi kauppa rakentuu Tupoksen ABC:tä vastapäätä osoitteeseen Tuposkorva 2. Moottoritieltä on helppo pääsy kaupalle niin autolla, traktorilla kuin rekallakin. Rakennustyöt tontilla ovat jo alkaneet ja niiden on määrä valmistua keväällä 2021. Tarkempi aikataulu tarkentuu rakennustöiden edetessä. Kiinteistön rakentamisesta vastaa Rakennus-Avant Oy, rakennuttajana toimii Ojan Rauta Oy.

- Meillä maatalousmyynti on ollut kasvussa jo useamman vuoden. Uskomme vahvasti maatalouskaupan tekemiseen ja nämä viime aikaiset panostuksemme siihen kertovat hyvin asiakkaillemme sitoutumisestamme alaan ja asiakkaisiimme, sanoo kauppias Veli-Pekka Tolonen.

V-P Tolonen Oy avasi syksyllä kaupan myös Kajaaniin, kun huomattiin, että Kajaanin, Sotkamon ja Kuhmon alueen omalle kaupalle on kysyntää. Lantmännen Agro Kajaani oli ensimmäinen uudelle paikkakunnalle avattu Lantmännen Agro -kauppa.

Uusi tuleva kauppa on tiloiltaan monipuolinen. Rakennettava kiinteistö sisältää myymälä-, korjaamo- ja varastotilat. Yhteensä rakennusten kokonaispinta-ala on noin 3 900 m2, joista lämmintä myymälä- ja varastotilaa on yhteensä 1 300 m2, kylmää varastotilaa 2 250 m2 ja korjaamotiloja 220 m2. Lisäksi katostilaa on noin 800 m2.

- Nykyiset tilamme ovat jo käyneet pieniksi laajentuneen tuotevalikoiman vuoksi. Uusiin tiloihin valikoimamme saadaan jatkossa paremmin esille ja se helpottaa asiointia kaupalla. Myös henkilökuntamme työskentelyolosuhteet paranevat huomattavasti uusien tilojen ansiosta, Tolonen kertoo.

Lantmännen Ago Oulu on merkittävä maatalouskoneiden myyjä alueella. Uudessa kiinteistössä on reilusti tilaa konehallissa ja katoksissa, joten koneet saadaan asianmukaiseen suojaan. Työkoneissa jälkimarkkinoinnin merkitys on korostunut viimevuosina. Kauppaan valmistuu uuden ketjukonseptin mukainen asiakaslähtöisempi varaosapiste. Huollon ja varaosien saatavuus, palvelujen kattavuus ja ammattitaito tulee näkymään jatkossakin Lantmännen Agro Oulussa.

Kaupan valikoimassa painotetaan maatalous- ja koneasiakkaiden tarpeita harrastuseläinasiakkaita unohtamatta. Lantmännen Agro -ketjun vahvojen tuote-edustuksien lisäksi valikoimassa on myös Deutz-Fahr-traktorit sekä Kubota-kiinteistönhoitokoneet.

 

Lisätietoja 
Kauppias Veli-Pekka Tolonen, V-P Tolonen Oy, puh. 040 505 8975, veli-pekka.tolonen@lantmannenagro.fi 
Aluepäällikkö Hannu Kaisto, Lantmännen Agro Oy, puh. 0500 306 239, hannu.kaisto@lantmannen.com

Tietoa yrityksestä

V-P Tolonen Oy on maatalouskauppaan erikoistunut yksityinen ja paikallinen maatalouskauppa. Meillä työskentelee yhteensä 12 alan ammattilaista Oulussa ja Kajaanissa. Kuulumme suomalaisista kauppiasyrityksistä koostuvaan Lantmännen Agro-ketjuun.

Lantmännen Agro on maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien luotettava kumppani. Tarjoamme maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija kotimaan viljakaupassa sekä kansainvälisillä viljamarkkinoilla. Vahvuuksiamme ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat kauppiaat. Koko Suomen kattavaan Lantmännen Agro -kauppiasverkostoon kuuluu 34 kauppiasta ja 71 kauppaa. www.lantmannenagro.fi