Kauppiasyhdistykselle uusi johtokunta

Julkaistu 31.01.2020 klo 11.25 | Päivitetty 16.06.2020 klo 8.02

Kuvassa johtokunnan uudet jäsenet Lantmännen Agro -kauppiaat Jani Koskela, Jaakko Perttula, Jouni Pastila, Arto Heiskanen, Risto Kangas ja Tuomo Erjala

 

Lantmännen Agro -ketjuun kuuluvien kauppiaiden yhdistyksen, Maatalouskauppias yhdistys ry:n, vuosikokous pidettiin 21.1.2020 Vantaalla. Vuosikokouksessa valittiin johtokunnan jäsenet vuodelle 2020. Johtokunta on Lantmännen Agro kauppiaiden valitsema luottamuselin ja on tärkeä osa yhteistä ketjutoiminnan kehittämistä.

Johtokunta 2020

Johtokunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kauppias Arto Heiskanen Veljekset Heiskanen Oy:stä. Veljekset Heiskasella on viisi kauppaa Pohjois-Savossa Vieremällä, Iisalmessa, Kuopiossa, Kiuruvedellä ja Suonenjoella. Heiskanen on toiminut jo aiemmilla kausilla johtokunnan jäsenenä. Myös puheenjohtajuudesta hänellä on kokemusta aiemmilta vuosilta. Johtokunnan varapuheenjohtajaksi valittiin Tuomo Erjala, Tuomo Erjala Oy:stä. Erjalalla on kaupat Salossa ja Somerolla.

Johtokuntaan uudeksi jäseneksi nousi Jaakko Perttula JS Perttula Oy:stä. Kauppiaspariskunta Satu ja Jaakko Perttulalla on maatalouskaupat Riihimäellä, Hämeenlinnassa ja Nurmijärvellä. Viime vuoden johtokuntajäsenistä jatkavat Jouni Pastila (Pirkanmaan Maatalous Oy / Tampere, Jyväskylä, Häijää), Risto Kangas (Risto Kangas Oy / Lapua, Kauhava) sekä Jani Koskela (JMT Koskela Oy / Kokkola, Lohtaja, Toholampi, Kannus, Veteli).

Ansioituneita kauppoja palkittiin

Vuosikokouksessa palkittiin myös viime vuonna ansioituneita kauppoja ja kauppiaita. Kunniamaininnat saivat myyntiin liittyvästä kehityksestä ja toiminnasta Savonlinnan Maatalouskauppa Oy (Savonlinna), Heikki Korpela Oy (Kuusamo, Suomussalmi), JV Rauta Oy (Pudasjärvi), Veljekset Heiskanen Oy sekä JMT Koskela Oy. Lisäksi Arto Heiskaselle annettiin kunniamaininta panostuksistaan ketjun yhteisen tekemisen hyväksi viimeisten vuosien aikana.

 

Lisätietoja

Johtokunnan puheenjohtaja Arto Heiskanen, Veljekset Heiskanen Oy, 0400 677 896 / arto.heiskanen@lantmannenagro.fi   

Toimitusjohtaja Antti Meriläinen, Lantmännen Agro Oy, 050 502 6589 / antti.merilainen@lantmannen.com

 

Tietoa yhdistyksestä

Maatalouskauppias yhdistys ry on Lantmännen Agro -kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontayhdistys, jonka perustehtävä on Lantmännen Agro -kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen. Yhdistys edistää jäsenkauppiaittensa ammatillista ja taloudellista yhteistyötä, liiketoiminnan kannattavuutta ja kilpailukykyä sekä yleisten toimintaedellytysten kehittämistä.