Kajaaniin avataan uusi maatalouskauppa

Julkaistu 24.07.2020 klo 10.41 | Päivitetty 07.08.2020 klo 11.46

Lantmännen Agro -ketjuun kuuluva V-P Tolonen Oy laajentaa toimintaansa Kajaaniin avaamalla uuden myymälän Nuaskadulle. Uuden myymälän avaamisella halutaan vahvistaa entisestään sitoutumistamme seudun maatalousyrittäjien palveluun. Tolosella on toinen Lantmännen Agro -kauppa Oulussa.

V-P Tolonen Oy avaa uuden Lantmännen Agro -kaupan Kajaanin Petäisenniskalle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Lantmännen Agro avaa uuden toimipisteen uudelle paikkakunnalle.

V-P Tolonen Oy:n kauppiaalla Veli-Pekka Tolosella on pitkä historia maatalouskaupasta. Reilun puolen vuoden ajan Kajaanin, Sotkamon ja Kuhmon alueen asiakkailta on palveltu kauppiaan toisesta Lantmännen Agro -kaupasta Oulusta. Nyt avattavalla toimipisteellä halutaan varmistaa entistä parempi palvelun taso seudulla. Kaupan avaaminen tukee myös Lantmännen Agro pyrkimystä edistää toiminnallaan elinvoimaista maaseutua Suomessa.

– Lantmännen on maailmalla hyvin merkittävä ja tunnettu maatalousalan toimija. Meillä on hyvät edustukset niin tuotantotarvike- kuin työkonekaupassakin. Tämän lisäksi teemme hyvää yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa – se tuo lisää kilpailuetua, sanoo kauppias Veli-Pekka Tolonen.

– Uuden myymälän avaamisella haluamme vahvistaa entisestään sitoutumistamme asiakkaisiimme ja alueen maatalousyrittäjiin. Nyt haasteena on ollut pitkät välimatkat ja olenkin tyytyväinen, että saamme Kajaaniin oman alueen Lantmännen kaupan, Tolonen jatkaa.

Panostamme kustannustehokkaisiin tilatoimituksiin

Lantmännen Agro Kajaanissa keskitytään tuotantopanosten myyntiin, konekauppaan, viljakauppaan sekä alueen asiakkaiden kannalta oleellisimpiin tarvikkeisiin ja varaosiin. Maataloustyökoneiden varastointi on keskitetty Ouluun, mutta ammattitaitoiset ja palvelualttiit konemyyjämme tulevat kiertämään aktiivisesti myös Kainuussa.

– Myymälävalikoima tulee rakentumaan alueen asiakkaiden tarpeiden mukaan kausivaihtelut huomioiden. Panostamme myös kustannustehokkaisiin suoriin tilatoimituksiin, Tolonen kertoo.

– Oulun Lantmännen Agrosta tuttu hyvä palvelun taso tulee jatkumaan myös uudessa Kajaanin pisteessä. Paikallisen myyjän lisäksi asiakkaalla on käytettävissä koko yrityksemme myyntihenkilöstön ammattitaito, kauppias lisää.

Henkilökunnan rekrytointi on aloitettu ja syyskuussa kaupan ovet avataan asiakkaille. Petäisenniskalla sijaitsevan uuden kaupan osoite on Nuaskatu 8 H 3, 87400 Kajaani. Uuden toimipisteen avajaisia vietetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

Lisätietoja
Kauppias Veli-Pekka Tolonen, V-P Tolonen Oy, puh. 040 505 8975, veli-pekka.tolonen@lantmannenagro.fi
Aluepäällikkö Hannu Kaisto, Lantmännen Agro Oy, puh. 0500 306 239, hannu.kaisto@lantmannen.com

Tietoa yrityksestä

V-P Tolonen Oy on maatalouskauppaan erikoistunut yksityinen ja paikallinen maatalouskauppa. Meillä työskentelee 12 alan ammattilaista Oulussa. Kuulumme suomalaisista kauppiasyrityksistä koostuvaan Lantmännen Agro-ketjuun.

Lantmännen Agro on maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien luotettava kumppani. Tarjoamme maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija kotimaan viljakaupassa sekä kansainvälisillä viljamarkkinoilla. Vahvuuksiamme ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat kauppiaat. Koko Suomen kattavaan Lantmännen Agro -kauppiasverkostoon kuuluu 34 kauppiasta ja 71 kauppaa. www.lantmannenagro.fi