Hakki Pilke tuo markkinoille uuden 55 Pro -mallin

Julkaistu 22.12.2020 klo 16.08 | Päivitetty 22.12.2020 klo 16.09

Kotimainen Hakki Pilke valmistaa klapikoneita moneen eri käyttötarkoitukseen ja nyt valmistajalta tulee markkinoille uusi 55 Pro -malli ammattilaisille. Malli on suunniteltu yhteistyössä polttopuuammattilaisten kanssa ja tavoitteena on hyödyntää tehokkaimmat keinot polttopuiden laadukkaaseen valmistukseen. Uudessa 55 Pro -mallissa on innovatiivisia ominaisuuksia, jotka takaavat parhaan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Valmistajan mukaan koneella saadaan 55 cm kovapuusta laadukasta polttopuuta 40 tonnin halkaisuvoimalla ja tehokkailla hydraulitoiminnoilla.

Innovatiiviset ja automatisoidut ominaisuudet

Uudesta Hakki Pilke 55 Prosta löytyy vakiona HakkiMultiBlade™-terä, jonka avulla tukit halkaistaan helpommin. Halutessasi voit halkaista tukkeja esimerkiksi 24 osaan, 16 osaan tai 8 osaan, halkaisuasetuksen vaihto onnistuu muutamassa sekunnissa. Automaattinen hydraulinen korkeudensäätö mahdollistaa myös yhtenäisten polttopuiden tuottamisen, vaikka tukkien halkaisija vaihtelisi. Järjestelmässä on myös anturi, jonka avulla säädetään halkaisuterän korkeus optimaalisen tuloksen takaamiseksi.

HakkiSplit™ -halkaisujärjestelmä takaa parhaan tuottavuustason. Viiveettömän halkaisujärjestelmän puoli-isku toiminto tekee lyhyitä polttopuita nopeasti. Halkaisijan paluutoimintoja on erilaisia; täyden, puolikkaan tai kolmannes iskun jälkeen. Laskeutumislevyillä varmistetaan jokaisen tukin laskeutuminen halkaisu-uraan.

Muita ominaisuuksia:

  • Automaattinen voitelujärjestelmä säästää huoltoon käytettävää aikaa
  • Viisi aktiivista suojaa lisäämään turvallisuutta
  • Patentoitu automaattinen AC 10 -ketjunkiristin
  • HakkiCut™ saharajauspinta
  • Hydraulinen puunpainin

Ammattilaisen valinta

Hakki Pilke 55 Pro on nykyaikainen ja auttaa seuraamaan tuotannon tasoa. Koneesta löytyy reaaliaikainen tiedonseurantajärjestelmä helppokäyttöisellä näytöllä. Järjestelmän avulla voidaan kerätä tietoja koneen toiminnoista ja tuottavuudesta kuten esimerkiksi tilavuusmittauksista, käyttötunneista tai halkaisumenetelmistä. Helppokäyttöisellä näytöllä voidaan vaihtaa helposti polttopuun haluttua mittaa, hallita puoli-isku toimintoa sekä myös muuttaa automaattisen terän korkeudensäätö manuaaliseksi.

Uusi 55 Pro -klapikone on ennennäkemättömän tehokas ja suunniteltu ammattilaisille laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tehokkuutta on testattu erilaisissa ympäristöissä eri puolilla maailmaa. Koneessa on markkinoiden edistynein halkaisutoiminto sekä älykkäät hallintaominaisuudet. Hakki Pilke 55 Pro on todella polttopuuammattilaisen valinta.

Katso myös

Lue lisää uudesta Hakki Pilke 55 Prosta » 

Hakki Pilke klapikoneet »

Hakki Pilke

Hakki Pilke on kotimainen klapikoneiden valmistaja. Yrityksellä on liiketoimintaa yli 35 maassa ja tarjoaa uusimpia teknologioita sekä innovaatioita tehokkaampaan klapintekoon. Koneiden laadukkuus syntyy halusta suunnitella sekä valmistaa maailman parhaita klapikoneita. Hakki Pilke pyrkii kehittämään tuotteitaan osaavien asiakas- ja jakeluverkostonsa kanssa. Lantmännen Agron valikoimasta löytyy polttopuukoneita koti- ja mökkikäyttöön, puoliammattilaisille, ammattilaisille sekä teolliseen tuotantoon.