Etsimme siemenviljelijöitä

Julkaistu 09.11.2020 klo 8.00 | Päivitetty 10.11.2020 klo 16.33

Lantmännen Agro etsii ja kehittää jatkuvasti parempia menetelmiä ja tuotteita suomalaisen viljelijän tarpeisiin ja menestymisen tueksi. Siementuotanto on yksi Lantmännen Agron peruskulmakivistä ja osa ydinliiketoiminnoista.

Lantmännen Agrolla on pitkät perinteet omasta kasvinjalostuksesta ja lajikkeiden koetoiminnasta. Kaikki myynnissä olevat lajikkeet käyvät läpi Viljelyohjelman, jossa säädetään ja tuotetaan parhaat reseptit tavoitteena maksimaalinen sato. Tie laadukkaaksi kylvösiemeneksi käy myös monta vaihetta ennen kuin se on loppuasiakkaan käytössä maatilalla, viljelystarkastuksesta sertifiointiprosessiin.   

Siemenviljelijöille uusimmat lajikkeet sekä tuottavat viljelyreseptit

Etsimme ammattitaitoisia siemenviljelijöitä kasvavaan ja kehittyvään liiketoimintaamme. Mikäli sinulla on halu tuottaa ja kehittää laadukasta kylvösiementä suomalaiselle maanviljelijälle, omaat jämptin otteen viljelyyn ja hukkakaura ei ole ongelma tilallasi, olet ehdottomasti etsimämme! Siementuotanto on erinomainen vaihtoehto eteenpäin katsovalle, lisäkannattavuutta etsivälle ja osaavalle maatalousyrittäjälle. Kiinnostuitko?  

Tarjoamme uusimmat, tuottavat lajikkeet ja Viljelyohjelman uusimmat reseptit ja innovaatiot käyttöösi. Koetilamme ja sen toiminta on hyvä esimerkki tekemisen laadusta ja luotettavuudesta, Hauho on yksi Suomen virallisten lajikekokeiden hyväksytty koepaikka.  

Siementuotanto on kannattavaa, perushinta on aina markkinoiden kärjessä huolimatta aaltoliikkeistä ja sen hektisyydestäSiementuottajan palkkioon vaikuttavaa myös hyvin tehdystä työstä siemen- ja laatulisät. Lisäksi tuemme pidemmän matkan päässä viljeleviä siementuottajia rahtikompensaatiolla. 

Siemenpakkaamoissamme ja tiimissämme on erinomainen ammattiosaaminen, toimimme myös logistisesti tehokkaasti ja ketterästi.       

Ota yhteyttä ja tehdään sopimus! 

Jarmo Tervala 

040 645 9172

jarmo.tervala@lantmannen.com

 

Parasta suomalaiselle maataloudelle 

Lantmännen Agro on ainoa aidosti pellosta pöytään yritys Suomessa. Kaikki alkutuotannosta lopputuotteeksi, karjankasvattajalle rehut - kuluttajalle leipä ja leivonnaiset sisaryhtiöidemme Vaasanin ja Lantmännen Unibaken ja Cerealian kautta. Yksi yrityksemme arvoista, kokonaisvaltainen näkemys, näkyy myös innovaatioissa sekä vastuun kantamisessa ympäristöstämme missä ruoka tuotetaan. ThermoSeed - maailman puhtainta siementä - on hyvä esimerkki tästä.