Voita liput elokuvaan

Julkaistu 03.03.2020 klo 14.47 | Päivitetty 16.06.2020 klo 8.02

Tuukka Temosen uusi Aika jonka sain -elokuva saa ensi-iltansa 13.3. Lantmännen Agro oli elokuvassa mukana yhteistyökumppanina - yksi elokuvan kohtauksista kuvattiin Lantmännen Agro Kouvolassa.

Facebookissa @lantmannenagro -sivulla on käynnissä kilpailu, jossa voit voittaa liput Aika jonka sain -elokuvaan. Käy osallistumassa arvontaan ja liput voivat olla sinun. Arvonta voit osallistua 9.3.2020 saakka.

Koskettava tarina

Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo pararatsastaja Jaana Kivimäen tarinaa. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika kuluu ratsastuksen parissa. Hän elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa. Elokuva on vahva, suomalaisen naisen uskomaton selviytymistarina.

Kuvaukset Lantmännen Agro Kouvolassa

Elokuvan yksi kohtaus kuvattiin lokakuun lopussa Lantmännen Agro Kouvolassa. Siellä elokuvan päähenkilöt Jaana (Olga Temonen) ja Marjut (Pilvi Hämäläinen) ovat hakemassa tallille tarvikkeita ja tapaavat Tepon (Ville Myllyrinne), joka auttaa naisia ostosten kanssa. 

Haimme elokuvaan avustajia kaupan asiakkaiksi somearvonnan kautta. Kiitämme kaikki arvontaan osallistuneita sekä avustajiamme eli Sanna Mielikäistä, Mira Peussaa, Stella Siitosta, Kristiina ja Aleksi Kuparia, Markku Poikelaa, Roni Leppää, Heikki Tannerta, Marko Sunikkaa sekä Ida-Liina Lindelliä. Oli hieno seurata miten ammattimaisella otteella myös avustajamme rooliinsa paneutuivat.

Viisi tähteä

Elokuvan ennakkoesityksiä on järjestetty eri puolilla Suomea parin viimeisen viikon aikana. Palaute on ollut positiivista erityisesti hevosalan harrastajien keskuudessa, mutta myös me pääsimme näkemään elokuvan ennakkoon ja pidimme siitä erittäin paljon. 

Temonen on saanut koottua traagisen tarinan hienoon pakettiin. Se ei mässäile tapaturmalla, mutta elokuvassa välittyy upeasti koko tunneskaala, joka onnettomuuteen liittyy. Elokuva ei ole myöskään ”nyyhkytarina”, mutta se sai silmät hikoilemaan sekä miehillä että naisilla. Nenäliinat kannattaakin varata mukaan erityisesti näin flunssakaudella. Myös elokuvan musiikkimaailma tukee upeasti tarinaa ja roolitus on osunut nappiin. Rooleissa nähdään mm. Olga Temonen, Micke Rejström, Sebastian Rejman, Satu Silvo, Pilvi Hämäläinen, Ville Myllyrinne sekä Riitta Havukainen.

Vahva suositus elokuvissa käynnille!

Aika jonka sain kuvia