Vuoden 2018 sopimushuoltaja valittiin

Julkaistu 29.03.2019 klo 10.10 | Päivitetty 29.03.2019 klo 14.33

Lantmännen Agro-ketjun huoltajakoulutuksessa 26.3.2019 valittiin Vuoden sopimushuoltajaksi Mikko Viitamäki. Valintaan vaikuttivat muun muassa Viitamäen teknisen osaamisen korkea taso ja motivaatio opetella uutta tekniikkaa, kyky ottaa erilaisia haasteellisiakin projekteja vastaan ja huolehtia ne maaliin asti sekä yhteistyökyky asiakkaiden, myyjien ja maahantuojan kanssa. Maatalouskonehuolto M. Viitamäen huoltopiste sijaitsee Ilmajoella.

Vuoden sopimushuoltaja valitaan Lantmännen Agro-ketjuun kuuluvien sopimushuoltajien joukosta. Ketjuun kuuluu 40 paikallista yrittäjää. Yritykset tarjoavat Lantmännen Agron asiakkaille laadukkaita huolto- ja varaosapalveluita ketjun konevalikoiman koneille.

 

Lisätietoja
Mikko Marttila, Jälkimarkkinointipäällikkö, Lantmännen Agro, mikko.marttila@lantmannen.com

Tutustu huollon sivuihin

Tietoa yrityksestä

Lantmännen on johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenillä on 10 500 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Liikevaihtomme on 4 miljardia euroa. Meillä on toimintaa sekä tutkimus- ja kehitystoimintoja koko arvoketjussa, joten pystymme kantamaan vastuun pellosta pöytään. 

www.lantmännen.com

 

Lantmännen Agro on suomalaisista kauppiasyrityksistä koostuva ketju. Kauppiasverkostoon kuuluu yhteensä 39 kauppiasyritystä ja 75 toimipistettä Suomessa. Asiakkaitamme ovat maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset ja harrastajat. Tarjoamme asiakkaillemme koneet, tuotantotarvikkeet ja palvelut ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija vilja- ja siemenkaupassa.

www.lantmannenagro.fi