Voita 20 ha:lle BASF:in kasvinsuojeluaineita

Julkaistu 21.05.2019 klo 11.17 | Päivitetty 17.06.2019 klo 10.37

Osallistumalla kilpailuun voi voittaa BASF:in tehokkaimpia kasvinsuojeluaineita: rikkakasvitorjunnan kestosuosikkia Tooleria, korrensäädön aatelia Medax Maxia tai tautiaineiden huippua Priaxoria. Jokaista tuotetta arvotaan 20 ha:lle.

Osallistu täyttämällä alla olevalle lomakkeelle yhteystietosi. Osallistumalla heti olet mukana kaikissa arvonnoissa. 

Arvontapäivät:

 • 28.5. » Tooler » Voittaja Tapani Aakkula, Sahalahti
 • 4.6. » Medax Max » Voittaja Janne Sarviharju, Tervakoski
 • 11.6. » Priaxor » Ville Isoniemi, Ilmajoki

Olemme jokaisen arvonnan jälkeen yhteydessä voittajiin. Voittajien nimet julkaistaan myös Lantmännenin some-kanavissa ja nettisivuilla.

Kilpailu on päättynyt.

Säännöt

Voita 20 hehtaarille Tooler, Medax Max tai Priaxor.

 1. Järjestäjä: Lantmännen Agro
 2. Tarkoitus: Kasvinsuojeluaineiden arvonta maatilalle.
 3. Osallistumiskelpoisuus: Kaikki Y-tunnuksen omaavat maatalousyrittäjät, joilla on voimassa oleva kasvinsuojeluainetutkinto. Kasvinsuojeluainetutkinto on henkilökohtainen ja se on voimassa 5 vuotta. Palkinnon luovutuksen ohessa tarkastetaan kasvinsuojeluainetodistus, joka voi olla paperitodistus, muovikortti tai pdf-tiedosto.
 4. Palkinnot: Osallistumalla voi voittaa BASF:in kasvinsuojeluaineita: rikkakasvitorjunnan kestosuosikkia Tooleria, korrensäädön aatelia Medax Maxia tai tautiaineiden huippua Priaxoria. Arvontoja suoritetaan kolme: Tooler 20 ha arvotaan 28.5, 20 ha Medax Max arvotaan 4.6 ja 20 ha Priaxor arvotaan 11.6. Osallistumalla arvontaan kerran, osallistuu kaikkiin arvontoihin.
 5. Palkinnot toimitetaan rahtivapaasti tilalle.
 6. Osallistuminen: Arvontalomakkeen täyttö osoitteessa www.lantmannenagro.fi. Hyväksymme yhdestä Y-tunnuksesta yhden osallistumisen.
 7. Lantmännen Agro varaa oikeuden sääntöjen muuttamiseen sekä kampanjan keskeyttämiseen.
 8. BASF Suomella on oikeus käyttää osallistujien tietoja markkinointitarkoituksiin mikäli osallistuja on antanut BASF Suomelle tähän luvan osallistumislomakkeessa.
 9. Palkintojen luovutuksen julkisuus: Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Lisäksi voittajan nimi ja paikkakunta julkaistaan Lantmännen Agron nettisivuilla ja eri sosiaalisen median kanavissa.
 10. Verot: Palkinnosta ei koidu voittajalle veronmaksua.
 11. Sääntöjen soveltaminen osallistujiin: Lantmännen Agron ja BASF:in omat henkilöstöt eivät voi osallistua kilpailuun.