Lantmännen Agro ja Piippo yhteistyöhön paalausverkkojen myynnissä ja markkinoinnissa

Julkaistu 16.01.2019 klo 10.05

Lantmännen Agro Oy ja Piippo Oyj ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen paalausverkkojen myynnin ja markkinoinnin aloittamisesta Suomessa. Uuden sukupolven kevyempien paalausverkkojen kysyntä on kasvussa. Pidemmät rullat tuovat paalaustyöhön taloudellisuutta ja tehokkuutta, jota myös Lantmännen Agro haluaa edistää ja tarjota asiakkailleen.

Piippo Oyj on viimeisen vuoden aikana investoinut paalausverkkotuotannon laajentamiseen. Paalausverkkojen tuotantokapasiteetin kasvattaminen tukee yhtiön kasvua sen päätoimialalla. Tulevalle sesongille Piipon Hybrid Edge Master on paalausverkkosarjan uutuus. Yli 10% aikaisempaa parempi leviävyys yhdistettynä Hybrid-verkkojen huippuominaisuuksiin mahdollistavat tiiviit ja kustannustehokkaat paalit. Tuorerehujen paalauksessa Hybrid Edge Masterilla ei jää olkapäitä; paalit ovat tiiviitä eikä niihin jää ilmaa. Näin taataan tuorerehun entistä parempi säilyvyys. Korkean vetolujuutensa ansiosta paalausverkkoa tarvitaan paalia kohden vähemmän kuin markkinoilla saatavissa olevia standardiverkkoja, jolloin paalauksen kokonaiskustannus sekä jätemäärä vähenee.

Paalausverkkomyynnin aloittamisella Lantmännen Agro -ketju haluaa laajentaa paalausverkkovalikoimaansa. Lantmännen Agro kaupan tarvikevalikoimasta on jo aiemminkin löytynyt Piipon kotimaiset paalauslangat. Uuden sukupolven kevyempien paalausverkkojen kysyntä on kuitenkin kasvussa. Pidemmät rullat tuovat paalaustyöhön taloudellisuutta ja tehokkuutta, jota myös Lantmännen Agro haluaa edistää ja tarjota asiakkailleen.

Tavarantoimittajan kattava tehdasvarastovalikoima ja nopea logistiikka takaavat, että tarvittaessa suorat tilatoimitukset saadaan nopeasti ja tehokkaasti suoraan tehtaalta asiakkaille.

 

Lisätietoja:
Lantmännen Agro Oy, Myyntijohtaja Antti Korpinen, +358 50 502 3569, antti.korpinen@lantmannen.com
Piippo Oyj, Toimitusjohtaja Jukka Keisanen, +358 43 218 1245, jukka.keisanen@piippo.fi

Yrityksestä lyhyesti

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista toimijoista agriliiketoiminta-alueella, jonka päätuotteet ovat paalauslangat ja -verkot. Yhtiön globaali jakeluverkosto kattaa jo yli 40 maata. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. www.piippo.fi