Kutsu Kasvinsuojeluseuran syyspuinteihin

Julkaistu 30.10.2019 klo 12.00 | Päivitetty 30.10.2019 klo 11.52

Kasvinsuojeluseuran peltokasvijaosto järjestää 5.11.2019 Kasvinsuojelun syyspuinti -tapahtuman Tampereella. Tilaisuudessa puidaan menneen kasvukauden keskeisiä kasvinsuojelun haasteita. Lantmännen Agro seuran yritysjäsenenä kutsuu myös omat asiakkaansa seuran jäseneksi ja mukaan tapahtumaan. 

Aika: 5.11.2019 klo 12-16 
Paikka: Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere (B-rakennuksen auditorio)

Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu. Tapahtuman yhteydessä on myös mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ennen seminaaria Ravintola Annassa, joka sijaitsee C-rakennuksessa.

Tervetuloa seminaariin! 

 


Kasvinsuojeluseuran tarkoituksena on edistää kasvitautien, tuhoeläinten ja rikkakasvien tutkimusta ja torjuntaa maassamme. Vuonna 1931 perustettu seura toimii kasvinsuojelusta kiinnostuneiden henkilöiden ja yhteisöjen yhdyssiteenä sekä levittää alasta tutkimukseen perustuvaa tietoa. Seura on myös Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenseura ja Suomen tiedekustantajien liiton jäsen.

Jäsenilleen kasvinsuojeluseura järjestää vuosittain Kasvinsuojelun teemapäivän ja Kasvinsuojelun syyspuinti -tapahtuman. Seura järjestää myös muita ajankohtaisia seminaareja, kokouksia ja retkiä. Se julkaisee Kasvinsuojelulehteä ja muuta alan kirjallisuutta. Kasvinsuojeluseura jakaa stipendejä ja apurahoja alan tutkijoille.