MachineCam Mobility -kilpailu

Julkaistu 04.07.2019 klo 16.08 | Päivitetty 16.07.2019 klo 16.17

Nyt voit voittaa itsellesi MachineCam Mobility -kamerapaketin! 

Lantmännen Agron valikoimissa oleva MachineCam Mobility on kätevä apuväline moneen käyttötarkoitukseen. MachineCam Mobility voidaan sijoittaa useaan eri kohtaan konetta ja se on kätevästi asennettavasti 60 sekunnissa. Kameran kiinnitys tapahtuu vahvojen magneettien avulla ja akku kestää jopa 20 tuntia.

Kilpailuun osallistut kommentoimalla Facebookissa olevan julkaisun kysymykseen: mihin työkoneeseen/kohteeseen sinä sijoittaisit MachineCam Mobilityn? Arvomme yhden (1) MachineCam Mobility -paketin vastaajien kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti viestillä ja nimi julkaistaan Facebook -julkaisun kommenteissa.

Arvonta on päättynyt sunnuntaina 14.07.2019 klo 23.59. Facebook ei ole mukana kilpailun arvonnassa. Kilpailun säännöt voit katsoa alhaalta.

Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Lantmännen Agro Oy, Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa
2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Facebook -julkaisun kommenteissa kysymykseen. Kilpailu on voimassa 5.7.2019-14.07.2019 klo 23.59. Osallistumisoikeutta ei ole kilpailun järjestelyihin osallistuneilla kilpailun järjestäjän työntekijöillä.
3. Voittajan valinnan perusteet ja ajankohta
Voittajan arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän toimesta kolmen viikon sisällä kilpailun päättymisestä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Päätöksestä ei voi valittaa.
Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
Lantmännen Agro Oy:llä oikeus julkaista voittajan nimi sekä kuva asianomaisen suostumuksella omilla sekä kilpailun yhteistyökumppaneiden verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.
4. Palkinto
Kilpailun järjestäjä arpoo kilpailuun osallistuneiden kesken palkinnon, joka on MachineCam Mobility kamerapaketti. Palkintoa ei voi saada käteisenä. 
5. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot
Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kohtuullisen ajan sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.Järjestäjä huolehtii voittajan saamasta palkinnon arvosta menevän ennakonpidätyksen suorittamisesta ja voitonsaamisen ilmoittamisesta verottajalle, myös palkinnon saajan on ilmoitettava palkinto tai voitto veroilmoitukseen.
6. Markkinointilupa
Tietoja ei luovuteta edelleen ulkopuolisten tahojen käyttöön.
7. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.