Maatalouskoneita valmistava Multiva uudistaa brändiään ja kylvökonemallistonsa

Julkaistu 05.09.2019 klo 10.24 | Päivitetty 05.09.2019 klo 10.27

Lantmännen Agron yksinoikeudella jälleenmyymä Multiva siirtyy uuteen aikaan uudistamalla brändiään yhtiön strategian mukaisesti vastaamaan Multivan todellista luonnetta ja edelläkävijyyttä modernien maatalouskoneiden valmistajana. Samalla tuodaan markkinoille uudet kylvökoneet ja ohjaimet.

Multivan brändiuudistuksen tavoitteena oli tuoda Multivan brändi tähän päivään. Muutos vahvistaa yhtiön kasvua Suomessa sekä kansainvälisillä markkinoilla ja tukee Multivan missiota edistää maatalouselinkeinon elinvoimaisuutta.

Brändiuudistus näkyy niin pelloilla kuin verkossakin

Multivan brändiuudistus tekee näkyväksi sen, miten Multiva haluaa palvella tämän päivän maanviljelijää nykyaikaisella ja tehokkaalla maatalousteknologialla. Yhä suuremmassa roolissa on maan viljavuuden säilyttäminen ja parantaminen tuleville sukupolville.

Multivan toimitusjohtaja Mikko Mäkimattilan mukaan Multivan ainutlaatuisuus muodostuu yksittäisten tekijöiden muodostamasta kokonaisuudesta.

- Pääosassa on asiakas. Tarjoamme luotettavuutta, kestävyyttä, helppokäyttöisyyttä, toimivaa jälkimarkkinointia ja tunnustettua työn laatua. Näistä muodostuu koneille myös hyvä jälleenmyyntiarvo. Multivan maatalouskoneiden kehitystyö on aina ollut ennakkoluulotonta ja nyt myös Multivan brändiä halutaan erilaistaa markkinoilla. Haluamme olla kiinni ajassa ja puhutella investoivia sekä tulevaisuuteen katsovia maatalousyrittäjiä, toimitusjohtaja Mikko Mäkimattila kertoo.

Cultivating the Future -slogan kiteyttää sen, että Multivan olemassaolo liittyy maatalouden edellytysten kehittämiseen ja alan tulevaisuuden mahdollistamiseen - niin henkilökohtaisella tasolla kuin yhteisöllisestikin.

- Multivan tarjoama teknologia takaa hyvän tuottavuuden tässä hetkessä huomioiden kuitenkin samalla myös pitkäkestoiset vaikutukset ympäröivään luontoomme. Brändiuudistuksen myötä haluamme tuoda esiin entistä paremmin kaiken tämän, Mäkimattila painottaa.

Uudet kylvökoneet ja ohjain ovat kestäviä, tarkkoja ja käyttäjäystävällisiä

Forte FX 300-400 on uuden sukupolven monikäyttöinen kylvölannoitin

Multiva-uutuus on markkinoiden monipuolisin kylvökone, joka sopii sekä muokatulle ja minimimuokatulle maalle että suorakylvöön. Uusi FX-vannas korvaa jatkossa nykyiset S- ja XT-mallit. FX-vannas on suunniteltu käytännössä huoltovapaaksi ja sen kylvötarkkuus on erittäin hyvä kylvömenetelmästä riippumatta. Jokaisella vantaalla on oma hydrauliikkasylinteri, jolla saadaan erittäin korkea vannaspainotus kovimmillekin maille.

Cerex 400 on muokatun maan kustannustehokas kylvölannoitin

Uusi nelimetrinen malli on nykyisen Cerex-kylvölannoittimen isoveli. Uutta Cerex-mallistossa on myös kylvövantaan suljettu kiekkorakenne, joka tekee siitä erittäin kestävän ja huoltovapaan.

SeedPilot – uusi ohjainjärjestelmä tarjoaa paljon mahdollisuuksia

Multiva-kylvökoneisiin on nyt saatavilla uuden sukupolven ohjain, jolla kylvö on helppoa ja tarkkaa. Ohjaimesta on saatavilla sekä perusversio että Isobus-versio. Kyseessä on ensimmäinen suomalainen virallisesti hyväksytty Isobus-ohjain. Ohjaimissa tehtävien hallinta on käyttäjäystävällistä ja tehokasta. Isobus-versio sopii yhteen kaikkien tekniikkaa käyttävien traktorien kanssa ja mahdollistaa muun muassa lannoituksen säätämisen kartan ja gps:n avulla.

Lisätiedot:

Dometal Oy, toimitusjohtaja Mikko Mäkimattila, p. 050 320 8043, mikko.makimattila@dometal.fi
Lantmännen Agro Oy, myyntijohtaja Anssi Peltola, p. 0500 428 892, anssi.peltola@lantmannen.com
Lantmannen Agro Oy, tuotepäällikkö Stefan Collin, p. 040 750 6230, stefan.collin@lantmannen.com

Yritystietoa

Lantmännen

Lantmännen on johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenillä on 10 500 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Liikevaihtomme on 4 miljardia euroa. Meillä on toimintaa sekä tutkimus- ja kehitystoimintoja koko arvoketjussa, joten pystymme kantamaan vastuun pellosta pöytään.
www.lantmännen.com

 

Lantmännen Agro Oy

Lantmännen Agro on suomalaisista kauppiasyrityksistä koostuva ketju. Kauppiasverkostoon kuuluu yhteensä 42 kauppiasyritystä ja 76 toimipistettä Suomessa. Asiakkaitamme ovat maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset ja harrastajat. Tarjoamme asiakkaillemme koneet, tuotantotarvikkeet ja palvelut ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija vilja- ja siemenkaupassa.
www.lantmannenagro.fi

 

Dometal Oy

Dometal Oy on Loimaalla sijaitseva konepajayritys, joka valmistaa maatalouskoneita Multiva-tuotemerkillä. Konsernin liikevaihto on yli 16 M€ ja se työllistää Suomessa ja ulkomailla noin 100 henkeä. Vientiä on tällä hetkellä 20 maahan.

www.dometal.fi