Lantmännen Agrolle uusia kone-edustuksia

Julkaistu 28.06.2019 klo 10.23 | Päivitetty 28.06.2019 klo 11.03

Lantmännen Agron valikoima on laajentunut uusilla maatalouskoneilla. Suomalaisen Metallipalvelu Hartikaisen MPH-lavetit, Lisakon BMF-merkkiset metsäkuormaimet ja -vaunut sekä PMT:n Humus eläin- ja nesteenkuljetusvaunut ovat saatavissa kaikista Lantmännen Agro-kaupoista. Koneet soveltuvat erityisesti urakoitsija- ja maatalouskäyttöön.

MPH – vaativiin maatalous- ja maansiirtokoneiden siirtoon

Metallipalvelu Hartikaisen MPH-tuotenimellä myytävät lavetit ovat tulleet Lantmännen Agron valikoimaan. Metallipalvelu Hartikainen Oy on vuonna 2006 perustettu metallialan monitoimiyritys, joka suunnittelee ja valmistaa vaativaan maatalous- ja urakoitsijakäyttöön soveltuvia maatalouskoneita.

- Valikoimaan tullut MPH Lavetti 30 on valmistettu erikoislujasta rakenneteräksestä, kertoo Lantmännen Agron tuotepäällikkö Stefan Collin. - Laveteissa on jousitettu vetoaisa ja vakiona sekä pyörivä että säädettävä vetosilmukka, Collin lisää.

Metallipalvelu Hartikaisen investoinnit nykyaikaisiin tuotantokoneisiin ja panostus henkilökunnan koulutukseen ovat taanneet tuotteiden ja palveluiden korkean laadun. Nykyaikaiset tuotantotilat mahdollistavat suurtenkin kokonaisuuksien laadukkaan toteuttamisen. Yrityksen MPH-tuotemerkillä myytävistä tuotteista Lantmännen Agron valikoimassa ovat jo entuudestaan lanat, oja-aura, tasausruuvi, paalivaunu, vesakkoleikkuri sekä pienpuunkerääjä.

BMF – valikoima kattaa laajan kuormain- ja vaunumalliston

Lantmännen Agro aloitti kesäkuussa BMF-merkkisten metsäkuormaimien ja -vaunujen myynnin ja markkinoinnin. Traktorikäyttöisten BMF-koneiden valmistaja Lisako OÜ on yksi Euroopan suurimmista metsäkuormaimien ja -kärryjen valmistaja. Yritys valmistaa yli 1400 konetta vuodessa.

BMF-metsäkoneiden tulo Lantmännen Agron valikoimaan on positiivinen uutinen asiakkaille ja kaupoille.

- 12 eri perävaunun ja seitsemän erikokoisen kuormaimen avulla asiakkailla on mahdollisuus koota omiin tarpeisiinsa parhaiten sopiva yhdistelmä, sanoo tuotepäällikkö Ilari Pesola Lantmännen Agrosta. - Valikoimassa on myös neljä valmiiksi suunniteltua kuormainvaunupakettia eri käyttötarkoituksiin, Pesola jatkaa.

Lisako OÜ:n menestyksen takana on jatkuva laadunkehitys, aktiiviset investoinnit uusiin teknisiin ratkaisuihin sekä jatkuva tuotekehitys ja -testaus. 

Humus - innovatiivinen ja tuore nimi maataloudessa

Lantmännen on aloittanut yhteistyön myös virolaisen PMT OÜ:n kanssa. Humus -tuotemerkillämyytävistä eläin- ja nesteenkuljetusvaunuista myyntiin tulee niiden koko tuotevalikoima. Humus keskittyy erityisesti laatuun, kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Yrityksen tavoitteena on erottua muista valmistajista ​​erinomaisella muotoilulla.

- Humus-eläinkuljetusvaunut ovat mm. laskettavissa hydraulisesti, niiden säädettävät aidat mahdollistavat erikokoisten alueiden rakentamisen vaunuissa ja liukumaton lattiamateriaali vähentää merkittävästi eläinten loukkaantumisia, kertoo Pesola.

Humus-perävaunujen valmistamiseen käytetään ainoastaan sertifioituja ja laadukkaita teräksiä pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Myös Humus-nesteenkuljetussäiliövaunuille on tunnusomaista vahva rakenne ja puhdas muotoilu. Ne tarjoavat yksinkertaisen ja parhaan toimivuuden. Säiliöt valmistetaan erittäin kestävästä lasikuidusta. Tuotemerkillä on käytettävissä Ruotsin terästuottajan SSAB: n "Hardox In My Body" -tunnus.

Lisätietoja

Lantmännen Agro Oy, Myyntijohtaja Anssi Peltola, 0500 428 892, anssi.peltola@lantmannen.com

Liitetiedostot

Tietoa yrityksistä

Lantmännen on johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenillä on 10 500 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Liikevaihtomme on 4 miljardia euroa. Meillä on toimintaa sekä tutkimus- ja kehitystoimintoja koko arvoketjussa, joten pystymme kantamaan vastuun pellosta pöytään. www.lantmännen.com

Lantmännen Agro on suomalaisista kauppiasyrityksistä koostuva ketju. Kauppiasverkostoon kuuluu yhteensä 39 kauppiasyritystä ja 75 toimipistettä Suomessa. Asiakkaitamme ovat maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset ja harrastajat. Tarjoamme asiakkaillemme koneet, tuotantotarvikkeet ja palvelut ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija vilja- ja siemenkaupassa. www.lantmannenagro.fi

Metallipalvelu Hartikainen Oy on vuonna 2006 perustettu metallialan monitoimiyritys. Yrityksen investoinnit nykyaikaisiin tuotantokoneisiin ja panostus henkilökunnan koulutukseen ovat taanneet tuotteiden ja palveluiden korkean laadun. Yritys työllistää noin 25 metallialan osaajaa Juukassa ja sen toimintaa ohjaa ISO9001 standardi läpi toimitusketjun.  Yritys on Tampereen Konepajat Oy:n tytäryhtiö. www.mph-products.com

OU Lisako on vuonna 2001 perustettu yritys. Se erikoistui vuodesta 2006 eteenpäin metsäperävaunujen ja kuormaimien tuotantoon. Vuodesta 2013 saakka tuotteita on myyty oman BMF-tuotemerkin alla. Lisakolla on uudet nykyaikaisesti varustetut tuotanto- ja toimitilat Viron Rakveressä. Tehdas toimittaa vuodessa lähes 1500 kpl kuormainta ja vaunua Euroopan vaativille markkinoille. BMF onkin yksi suurimmista metsäkärryjen valmistajista Euroopassa. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 13,7M€. www.bmf.ee/fi 

Vuonna 1911 perustettu PMT OÛ on yksi Viron johtavista kone-ja metallialan yrityksistä. Sen rakennus- ja maatalouskonebrändi Humus valmistaa perävaunuja, eläinten-, nesteen sekä paalinkuljetusvaunuja. Yrityksellä on noin 130 työntekijää ja kaksi tuotantolaitosta Tallinnassa ja Paidessa. Humus-tuotemerkillä on Ruotsin terästuottajan SSAB: n "Hardox In My Body" -tunnus. www.humus.ee/en