Lantmännen Agro Tampere muuttaa uusiin tiloihin

Julkaistu 14.01.2019 klo 10.19 | Päivitetty 14.01.2019 klo 10.19

Lantmännen Agro ketjuun kuuluva Maatalous OTRA muuttaa helmi-maaliskuun vaihteessa uusiin tiloihin Nokialle Kolmenkulmaan. Maatalouskauppaa on tehty Tampereen Pyrykadulla lähes 25 vuotta. Nykyinen liikepaikka ei mahdollistanut enää haluttua toiminallisuutta.

Tampere lähiseutuineen on maatalousaluetta, jonka maatilat toimivat monipuolisissa tuotanto-olosuhteissa. ”Etsimme liiketilaa, jonne saamme kaikille asiakasryhmillemme tuotteet ja palvelut hyvin esille”, kertoo Maatalous OTRAn kauppias Jouni Pastila.

Vaikka maatalouskauppa on siirtynyt viime vuosina yhä enemmän tilatoimituksiin puhelimen, sähköpostin ja verkon välityksellä, Lantmännen Agrossa halutaan panostaa myös henkilökohtaisiin asiakaskontakteihin. Tutut maatalousmyyjät palvelevat asiakkaita asiantuntevasti edelleen. Kaupasta löytyy jatkossakin tuotantotarvikkeet, voitelu-ja polttoaineet, varaosat, työkoneet ja tarvikkeet niin maa- ja metsätalouteen, urakointiin kuin hevosalan ammattilaisille ja harrastajille.

Uusi liiketila Nokialla sijaitsee nykyisestä osoitteesta Pyrykadulta noin 10 minuutin ajomatkan päässä, Pirkkalan moottoritietä länteen, Juhansuonkatu 6:ssa. ”Kolmenkulman liikekeskuksessa, Kodin Terran kiinteistössä, on suuri piha, nykyaikaiset liiketilat sekä muuta liiketoimintaa. Kauppaan on jatkossa asiakkaiden helppo tulla ja parkkeerata”, Pastila kertaa.

Muutto tapahtuu helmi-maaliskuun vaihteessa. Sitä ennen tehdään tarvittavat muutostyöt. Avajaisia vietetään keväällä, sinne ovat lämpimästi tervetulleita sekä nykyiset että uudet asiakkaat.

 

Lisätietoja
Jouni Pastila, Kauppias, Maatalous OTRA, 050 383 7700, jouni.pastila@lantmannenagro.fi

Tietoa yrityksestä

Maatalous OTRA on maatalouskauppaan erikoistunut yksityinen perheyritys. Asiakkaitamme ovat maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset ja harrastajat. Tarjoamme asiakkaillemme koneet, tuotantotarvikkeet ja palvelut ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija vilja- ja siemenkaupassa. Työllistämme Tampereella, Häijäällä ja Jyväskylässä yhteensä 19 henkilöä. Olemme osa Lantmännen Agro-ketjua. Suomalaisista kauppiasyrityksistä koostuvaan ketjun kauppiasverkostoon kuuluu yhteensä 39 kauppiasyritystä ja 75 toimipistettä Suomessa. www.lantmannenagro.fi