Tilaa lannoitteet nyt Lantmännen Agrosta – eräpäivä kesäkuulle!

Julkaistu 19.01.2018 klo 11.54 | Päivitetty 27.12.2018 klo 11.23

Lantmännen Agro yhdessä Yaran kanssa tarjoaa nyt maksuaikaa lannoitteille jopa kesäkuulle saakka. Tilaamalla lannoitteet ajoissa varmistat saatavuuden ja edullisemman hinnan. Läpi vuosien tarkasteltuna hinta on noussut kauden avaushinnoista heinäkuulta noin 10-15% tultaessa kylvöjen kynnykselle huhtikuulle. Vaikka lannoitetilausta pitkittäisi – ei eräpäivä siirry sen myöhemmäksi, sillä maksuaikakampanja on voimassa helmikuun toimitusvolyymille.

Kassavirta-ajattelu mukaan kannattavuuden rinnalle

Monesti hankintoja ajatellaan ainoastaan hinta edellä, mutta myös laskujen ajoittaminen tuloja vastaten on yhtä tärkeämpää maatalousyritysten liikevaihdon, tulojen ja hankintojen kasvaessa. Kesän lähetessä tuleekin vielä useita tukimaksatusten eriä mm. eläinpuolen tuista ja kesäkuulla myös vuoden 2017 loppumaksatuksia. Mikäli myös viljaa on myymättä – nyt on hyvä aika tehdä viljakauppaa ja hoitaa siilot tyhjäksi ennen kevätkiireitä.

Lantmännen Agro tarjoaa myös rahoitusratkaisut tilan eri tarpeisiin

Meiltä saat myös pidempää rahoitusta varten Viljelijän Kausirahan – jolla saa tuotantopanos- ja vastaavien hankintojen maksuaikaa jopa loppuvuoteen saakka. Myös työkoneissa tarjolla on edulliset osamaksu- ja leasingratkaisut aina 60 kk – poikkeustapauksissa jopa 72 kk tai 84 kk maksu/ vuokraohjelmia myöten. Käsiraha työkonerahoituksissa alkaen 20%, tämäkin hoidettavissa usein vaihtokoneella. Lue lisää rahoituspalveluiden sivulta tai kysy Lantmännen Agron myyjältäsi!

Tutustu lannoitteisiin »

Etsi lähin myymälä

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Palvelemme

Arkisin
{{selectedStore.OpenWeekdays}}
Lauantai
{{selectedStore.OpenSat}}
Sunnuntai
{{selectedStore.OpenSun}}