Suomen suurin Lantmännen Agro -myymälä avataan Kokkolaan

Julkaistu 14.02.2018 klo 11.30 | Päivitetty 27.12.2018 klo 11.23

Lantmännen Agro-ketjun suurin myymälä avataan maaliskuussa Kokkolaan. JMT Koskela Oy:n yrittäjäpariskunta Jani ja Virpi Koskela remontoivat uutta myymälää osoitteeseen Topparinmäentie 2.

Lantmännen Agron Kokkolan toimipiste muuttaa maaliskuun puolessa välissä uusiin tiloihin. Kauppiasyrittäjät Virpi ja Jani Koskela ostivat viime vuoden lopussa Jyväskyläntien varresta aiemmin rakennustarvikemyymälänä toimineen kiinteistön. Kokkolan myymälästä tulee koko Lantmännen Agro-ketjun suurin myymälä. Lämmintä myymälätilaa uudessa kaupassa on 1500 m2, kylmää varastotilaa 3000 m2 ja katosta noin 2500 m2. Kauppiaspariskunta haluaa panostaa erityisesti maa- ja metsätalousyrittäjien sekä koneen omistajien palveluun. Uusi myymälä mahdollistaa valikoimien laajentamisen ja paremman esillepanon. Iso varasto antaa hyvän mahdollisuuden tavaroiden eräostoihin, joilla vahvistetaan erityisesti massatavarakaupan kilpailukykyä.

K-maataloudesta Lantmännen Agroksi

Remontin yhteydessä toteutetaan myös muutos K-maataloudesta Lantmännen Agroksi. JMT Koskela Oy kuuluu 42 muun kauppiasyrittäjän tavoin valtakunnalliseen Lantmännen Agro -ketjuun. Myös muissa ketjun 76 myymälässä toteutetaan uudistustyöt ja ne ovat valmiina vappuun mennessä. Kaikissa toimipisteissä muutos ei kuitenkaan ole näin suurta.

”10 vuotta vanha rakennus on hyvässä kunnossa. Sisätiloissa remontointiin riittää maalaus”, kertoo Virpi Koskela. ”Myymälärakennuksen julkisivu on rapistunut, joten se vaihdetaan”, hän jatkaa. ”Ruukin julkisivulamellien väreillä ja tyylillä saimme sidottua tontin erilaiset rakennukset hyvin toisiinsa”, Virpi kuvailee. Koskeloiden mukaan rakennuksella ja yrityksen imagolla on merkitystä liiketoiminnalle. Imagoon vaikuttavat sekä tilojen toiminnallisuus että ulkonäkö. ”Sen lisäksi, että tyylikkäissä tiloissa on asiakkaiden mukavampi asioida, on niillä merkitystä myös työntekijöille ja työmotivaatioon”, jatkaa Virpi Koskela.

Uskomme maatalouskauppaan

”Tilojen lukumäärä on vähenemässä, mutta tilakoko kasvaa. Meille tämä tarkoittaa sitä, että asiakassuhteen hoitaminen on entistä tärkeämpää. Panostamme maatalouskauppaan ja haluamme osaltamme välittää kunnioitusta ja uskoa Suomen maatalouselinkeinoa kohtaan”, sanoo Jani Koskela.

Lisätietoja

JMT Koskela Oy, Jani Koskela, puh. 044 561 2162, jani.koskela@lantmannenagro.fi
JMT Koskela Oy, Virpi Koskela, puh. 044 3310666, virpi.koskela@lantmannenagro.fi

Lantmännen on johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenillä on 10 500 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Liikevaihtomme on 4 miljardia euroa. Käytämme peltoresursseja, lähinnä viljaa, pyrkien edistämään maatalouden elinvoimaisuutta. Meillä on toimintaa sekä tutkimus- ja kehitystoimintoja koko arvoketjussa, joten pystymme kantamaan vastuun pellosta pöytään. www.lantmannen.com/en

Lantmännen Agro on suomalaisista kauppiasyrityksistä koostuva ketju. Kauppiasverkostoon kuuluu yhteensä 42 kauppiasyritystä ja 76 toimipistettä ympäri Suomen. Toimimme vilja-, siemen- ja tuotantotarvikekaupassa. Olemme myös merkittävä kotimaisten koneiden jälleenmyyjä. www.lantmannenagro.fi

Tutustu JMT Koskela Oy:n kauppoihin