Maailman myydyin alkylaatti Lantmännen Agron valikoimiin

Julkaistu 27.09.2018 klo 13.27

Lantmännen Agron tuotevalikoimaan on tullut ammattilaisten suosimat ja maailman myydyimmät aklylaatit Aspen 2 ja Aspen 4.

Aspen 2 on 99% tavallista bensiiniä puhtaampaa. Se on täyssynteettinen, lähes tuhkaton ja liuotinaineeton. Aspen 2 -pienkonebensiini sisältää täyssynteettistä FRT-kaksitahtiöljyä, jonka ansiosta moottoriin kertyy huomattavasti vähemmän nokea ja karstaa. Yhdessä moottorivalmistajien kanssa kehitetty öljy on valmistettu jopa 60 % uusiutuvista raaka-aineista (yli 80 % öljystä hajoaa biologisesti vain 28 päivässä). Se pitää moottorin erittäin puhtaana sekä optimaalisesti voideltuna kaikissa käyntilämpötiloissa. Aspen 2 soveltuu käytettäväksi kaikissa muissa kaksitahtimoottoreissa paitsi perämoottoreissa, joihin on sekoitettava erityistä perämoottoriöljyä.

Aspen 4 on eri tyyppisten nelitahtimoottoreiden tehokas polttoaine. Aspen 4 on puhtaampi bensiini, sillä se ei sisällä lainkaan vahingollisia aineita, kuten bentseeniä, tolueenia tai olefiineja. Moottori pysyy puhtaampana, mikä tehostaa sen käyttöä ja takaa tasaisen käynnin.