Lantmännen Agro –kauppiailta lahjoituksia syöpäyhdistyksille

Julkaistu 14.12.2018 klo 15.00 | Päivitetty 27.12.2018 klo 11.23

Lantmännen Agro –ketjuun kuuluvat Veljekset Heiskanen Oy ja Veli-Pekka Tolonen Oy ovat tehneet yhdessä SSAB Europe Oy Meroxin kanssa lahjoitukset alueidensa syöpäyhdistyksille. Masuunikuonan myynnin avulla kerätyt varat lahjoitettiin yhdistyksille tänään pe 14.12.

Peltojen maanparannukseen käytettävät SSAB Europe Oy Meroxin tuotteet ovat löytäneet hyvin käyttäjiä. Myyjät ja asiakkaat lähtivät hienosti kampanjaan mukaan. - Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Lantmännen Agron kauppiaiden kanssa ja tämä kampanja on loistava jatko yhteistyölle, kertoo myyntipäällikkö Marko Sorjanen SSAB Europe Oy Meroxilta.

Veljekset Heiskanen Oy ja SSAB Europe Oy Merox keräsivät masuunikuonan myynnin avulla 9998 euron lahjoituksen Pohjois-Savon Syöpäyhdistykselle. - On hienoa, että saamme olla hyvällä asialla näin yrityksen juhlavuonna, kertoo kauppias Arto Heiskanen Veljekset Heiskanen Oy:stä. Veljekset Heiskanen Oy täyttää tänä vuonna 20 vuotta, rauta-maatalouskauppaa Heiskaset ovat tehneet jo 35 vuotta. Yrityksellä on Lantmännen Agro -kaupat Vieremällä, Suonenjoella, Kiuruvedellä, Iisalmessa ja Siilinjärvellä. - Toiveena on, että lahjoitus kohdistettaisiin näille paikkakunnille, toteaa kauppias Arto Heiskanen.

Veli-Pekka Tolonen Oy:llä on maatalouskauppa Oulussa. Pohjois-Suomen Syöpäyhdistykselle lahjoitetut varat käytetään vertaistukitoimintaan Pohjois-Suomen alueella. Syöpäyhdistys tukee syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Pohjois-Pohjanmaan syöpäyhdistyksen lahjoitus nousi 4623,84 euroon.

Kiitämme kaikkia keräykseen osallistuneita!